Andrei Nicolescu va fi chemat la comisie. Care este motivul thumbnail

Andrei Nicolescu va fi chemat la comisie. Care este motivul

Etapă a două din play-out a început cu un meci care ne-a interesat în mod direct.

Voluntari a reușit prima victorie din 2024, împotriva lui Hermannstadt, formație care ne-a învins în prima etapă cu 3-0, dar care nu a mai avut aceiași atitudine și în partida cu echipa lui Florin Pîrvu.

La finalul partidei, Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, a avut o reacție dura despre meci, spunând că a fost un meci de prietenie. Se pare că în urma acestor declarații, cei de la Voluntari vor să îl reclame la comisie:

„Eu nu știu în ce calitate a vorbit domnul Nicolescu. De patron sau de administrator special? Dacă era de patron, nu i-aș fi răspuns, nu eram de rangul dumnealui. Nu cred că gustul amar îl are din cauza meciului nostru cu Hermannstadt. Trecând mai departe, la lipsa de ritm și agresivitate, dânsul cred că vine din Premier League. Nu știu dacă aș putea să îi dau anumite cifre, dar să arunci cu noroi în munca unor băieți, în onoarea clubului, e greșit.

Știți foarte bine că de 3 ani și jumătate, de când sunt la Voluntari, n-a existat nicio suspiciune despre modul în care ne-am apărat șansele.

Să faci asemenea acuzații, să muți atenția de la problemele pe care Dinamo le are, la alt meci, mi se pare extrem de grav. Sunt convins că în fața Comisiei de Disciplină va aduce toate probele pe care le are. Nu pot decât să îmi exprim uimirea.

Normal că îi chemăm la Comisie, nu se pune problema. Plângerea noastră este deja redactată, luni va fi trimisă Comisiei”, a spus Bogdan Bălănescu, la Prima Sport.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *