Ce nu s-a văzut la TV după finalul meciului

Afișări 1.451

Au apărut imagini cu jucătorii lui Dinamo, care au avut parte de un moment memorabil alături de galeria deplasată la Sibiu, asta în ciuda eșecului suferit în fața celor de la Hermannstadt.

Hermannstadt a câștigat cu Dinamo, scor 3-0, partida din prima rundă a play-out-ului Superligii. În pofida rezultatului, cei circa 4000 de suporteri ai „câinilor” și-au aplaudat jucătorii la sfârșitul meciului.

Imediat după fluierul de final, fotbaliștii lui Zeljko Kopic s-au dus spre galeria lor, iar fanii „alb-roșilor” i-au aplaudat și au scandat.

Patriche au fluturat un steag al galeriei timp de peste două minute. „Galeria noastră a fost fantastică astăzi, trebuie să le mulțumim. Sunt mereu alături de noi. Au venit de la București într-un număr atât de mare. Ne pare rău pentru rezultat” a spus Răzvan Patriche, la Digi Sport, imediat după confruntarea de la Sibiu.

În timpul partidei cu Hermannstadt, suporterii de la Dinamo au afișat mesaje cu trimitere la situația clubului Rapid. „Ultraserie, nu interlopie”, au scris aceștia, făcând aluzie la arestarea lui Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, liderul de galerie al giuleștenilor.

„Pistoalele vișinii” a fost un alt mesaj afișat de fanii lui Dinamo, aluzie la pistoalele, puștile și materialele pirotehnice găsite la adresele unor oameni apropiați de formația giuleșteană.

Citește și:

Kopic, supărat după 0-3 la Sibiu: „Nu cred în accidente!”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *