Cine ar putea avea acces la meci luni seară thumbnail

Cine ar putea avea acces la meci luni seară

Dinamo este dezavantajată în lupta pentru salvarea de la retrogradare după decizia luată de comisia de disciplină.

Acum se caută soluții pentru a permite măcar accesul copiilor pe stadion, după cum a spus administratorul special al clubului, Andrei Nicolescu, care a discutat despre acest aspect:

„Ideea a început azi de dimineață. Avem aproximativ 200 de copii în Academie. Sperăm ca Federația să fie de acord, iar Tribuna 1 să fie plină cu ei. Dacă Federația va fi de acord, ne vom organiza, chiar dacă responsabilitatea este mare.  Mi-aș dori ca decizia să respecte ceea ce vrea și Federația, adică mai mulți suporteri în tribună la meciuri. În acest spirit să se ia decizia, pentru fanii care s-au reîntors din nou la fotbal.”, a declarat Andrei Nicolescu, la ”Digi Sport Special”.

”Ne gândim să lucrăm cu o firmă specializată, ca la aeroport, pentru a depista materialele pirotehnice. Este o aparatură specială, destul de costisitoare. Când se va depista, persoana respectivă, care are materiale pirotehnice, va fi înmânată Jandarmeriei.

Este un echipament care se poziționează oriunde. Este scump. Înaintea meciului cu Petrolul, am depistat mai multe ghiozdane cu astfel de materiale.”, a declarat Andrei Nicolescu, la ”Digi Sport Special”.

CITESTE SI: Start în etapa a doua din play-out!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *