Cum poate intra CS Dinamo în acționariat! Soluția propusă și de ce depinde acest lucru thumbnail

Cum poate intra CS Dinamo în acționariat! Soluția propusă și de ce depinde acest lucru

Suporterii dinamoviști își doresc unificarea CS Dinamo cu Dinamo 1948, echipa de fotbal din prima ligă.

Acest lucru este dorit și de către cele două conduceri. Ionuț Popa, comandantul CS Dinamo, a oferit și o posibilă soluție pentru intrarea în acționariat a CS Dinamo, un club departamental, care ține de MAI:

,,Eu mă mut de pe scaunul de președinte și o să vă răspund din altă postură. Ei trebuie să rezolve cu procedura de insolvență, am vorbit încă de anul trecut, au spus că în aprilie o să iasă, nu s-a întâmplat, aș vrea să se încheie odată. Cum văd eu, model american, statul CS Dinamo vine cu infrastructură, academia, produce pentru viitor, CS poate înființa o societate în care poate intra și acea parte privată cu un procent. Atunci lucrurile sunt clare. Din ce știu și am studiat, am urmărit la un club american, avea pentru fiecare secție, o societate înființată, acționariat separat, controlau totul.”, a spus Ionuț Popa în cadrul emisiunii ,,Exclusiv Dinamo” de la Prosport.

,,Cu domnul Badea am discutat să ridice din lucrurile pe care le are la CS Dinamo, niște containere, gherete de tip security, acele loje organizate ca niște containere, timpul este scurt, a înțeles mesajul.”

,,Ministerul de interne a avut experiențe negative în ultimii ani, e important să vadă că partea cealaltă e serioasă, sunt firme serioase care au ceva la bază. Deocamdată nu știu despre acționariatul Dinamo, știți bine că nu au fost pe placul CS Dinamo cei de la ACS Dinamo, mă refer la Nicolae Badea.” Ionuț Lupescu în cadrul emisiuni.

Poate fi o singură echipă de seniori: ,,Totul se poate, dacă există voință, dacă cărțile sunt curate din ambele părți, dacă este un proiect pus pe masă, se vor înțelege. Eu cred că se poate face, depinde cum va fi construită cealaltă societate. Ambiția CS pentru echipa de fotbal nu merge dincolo de liga a doua, CS nu are nevoie de echipa în prima ligă, nu asta este rostul. Juniorii de la Academie să joace până la liga a două, să fie echipa a doua pentru formația din prima ligă.”, a mai spus Ionuț Lupescu

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *