Cum vrea clubul să oprească pătrunderea materialelor pirotehnice thumbnail

Cum vrea clubul să oprească pătrunderea materialelor pirotehnice

Dinamo plătește scump pentru incidentele de la meciul cu UTA, din data de 8 martie.

Pe lângă amenda zdravănă, a venit și decizia comisie de disciplină de a suspenda terenul propriu pentru următoarele patru etape. Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, a vorbit despre intenția clubului de a interzice pe viitor materialele pirotehnice:

”Ne gândim să lucrăm cu o firmă specializată, ca la aeroport, pentru a depista materialele pirotehnice. Este o aparatură specială, destul de costisitoare. Când se va depista, persoana respectivă, care are materiale pirotehnice, va fi înmânată Jandarmeriei.

Este un echipament care se poziționează oriunde. Este scump. Înaintea meciului cu Petrolul, am depistat mai multe ghiozdane cu astfel de materiale.”, a declarat Andrei Nicolescu, la ”Digi Sport Special”.

”I-ați dat lui Dinamo patru etape cu porțile închise, vreți să nenorociți Dinamo! E o decizie care poate fi supusă apelului. Mi se pare foarte mult, hai să învățăm să organizăm partidele.

E ceasul al 12-lea, să încetăm cu aceste lucruri (n.r. torțe, bătăi). Până la urmă suporterii o să înțeleagă faptul că nu mai merge așa. Chiar nu suntem în spate să organizăm un meci pe teren propriu fără evenimente?

De urgență se impune o întâlnire la federație, autorități, cluburi și suporteri. FRF și LPF să facă împreună o întâlnire și să pună la punct totul, să înceteze”, a afirmat Florin Prunea la Digisport.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *