Detalii despre demolarea și construcția viitorului stadion thumbnail

Detalii despre demolarea și construcția viitorului stadion

Construcția viitorului stadion Dinamo nu mai poate fi oprită.

Ionuț Lupescu și Ionuț Popa au vorbit în cadrul emisiunii Exclusiv Dinamo de la Prosport despre noul complex sportiv. Arena va avea 66.716 mp și 25 de luni ca durată de construcție. Valoarea este de 854.573.000 lei, dintre care 827.893.000 lei – sumă ce provine de la Compania Naţională de Investiţii, şi 26.680.000 lei, bani proveniți din partea Ministerului Afacerilor Interne, prin Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti.

Nu va fi o demolare totală, începem să construim și să demolăm în altă parte. A fost o muncă titanică, grea. Am format un grup de lucru, s-au strâns două încăperi de acte. Le mulțumesc celor din conducerea clubului că nu au renunțat niciodată. Acesta a fost obiectivul mandatului meu. Nu m-am lăsat intimidat, de nimeni, nu am de ce. Când esti corect, vrei să-și îndeplinești un target, anumiți oameni nu trebuie să te blocheze. Alții înaintea mea au fost intimidați.

Și nu au vrut să-și asume. La noi e ușor să ai dosar penal. Nu am renunțat, am crezut în proiecte, în oameni. Poziția geografică a clubului este una destul de bună. Pe vremea lui Ionuț Negoiță existau broșuri cu macheta stadionului. Acum suntem într-un moment bun, trebuie să privim în față. Nu am reușit ceva ieșit din comun, am făcut ceva normal. Fiecare metru pătrat din Dinamo avea o istorie controversată. Am reușit să închidem toate probleme. Conform auditului Curții de Conturi Dinamo este un club curat, fără probleme majore. Misiunea de astăzi înainte este un frumoasă, a trebuit să reparăm mult”, a explicat Ionut Popa la ,,Exclusiv Dinamo”

,,Atunci când am fost numit președinte de onoare, am decis să mă ocup de trei lucruri, iar una a fost arena multifuncțională Dinamo. M-au rugat să vin să îi ajut, meritul este însă al celor care s-au ocupat de acte, pentru că au luat-o de la zero. Din decembrie până în prezent, lucrurile au mers foarte bine. De la premier, la ministrul de interne, ministrul dezvoltării, s-au mișcat foarte repede…la birocrația din România. Nu este vorba doar despre fotbal, toți sportivii au nevoie de o baza de antrenament, arena având mai multe săli de antrenamente. Restul parcului arată ca atunci când am plecat eu”, a transmis Ionut Lupescu.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *