Dinamo și-a adus doi juniori

Afișări 5.697

Eugen Voicu, principalul acționar al lui Dinamo, a declarat recent că în sezonul viitor, Dinamo va avea ca strategie cooptarea mai multor jucători români, iar media de vârstă va mai scădea. Astfel, ieri și astăzi au apărut pe pagina oficială de Facebook a Academiei de Fotbal Dinamo București următoarele 2 anunțuri:

„Clubul nostru și-a îndreptat atenția spre juniorii formați în Academia Dinamo și urmează să semneze contracte cu copiii proiect, cum ne place să-i numim. Primul puști este Daniel Bobocea, de 11 ani la Academie, un fundaș stânga în vârstă de 17 ani, apreciat de staful tehnic.
Inteligența, determinarea și spiritul dinamovist descriu cel mai bine omul și fotbalistul Daniel Bobocea, elev al Colegiului Național „Sfântul Sava” din București. Îți dorim multe reușite în tricoul alb-roșu, Dani!”

„David Dragomir este mijlocașul defensiv în care își pune încrederea stafful tehnic al Academiei Dinamo.
Puștiul care poartă tricoul cu numărul 6️⃣ – reprezentând și vârsta de la care joacă pentru „câini” – a oficializat relația cu Dinamo.
Tehnica, precizia paselor și controlul balonului sunt atuurile care îl scot în evidență pe David atunci când pășește pe gazon.
La cât mai mulți ani în alb și roșu, David!”

Citește și:

Top 5 plaje din Turcia pentru vara 2024

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *