Întâlnire între conducerea CS Dinamo și Dinamo1948! Critica președintelui CS thumbnail

Întâlnire între conducerea CS Dinamo și Dinamo1948! Critica președintelui CS

În ultima vreme s-a discutat tot mai mult despre o posibilă colaborare între Clubul Sportiv Dinamo, dar și clubul din prima liga, Dinamo 1948.

A avut loc și o întâlnire în acest sens, după cum au transmis Ionuț Popa și Ionuț Lupescu în cadrul emisiunii ,,Exclusiv Dinamo” de la Prosport, o discuție despre colaborare momentan la nivel de centru și copii și juniori

,,Din partea clubului a fost o discuție, CS este deschisă la unificarea academiilor. Academii sunt pe hârtie, nu există academii, există niște grupe de copii și juniori. Nu știu cât se poate realiza, este treaba conducerii. Au participat domnul Voicu, Andrei Nicolescu și cei de la Renovatio. Noi am prezentat viziunea noastră, indiferent ce va fi, atâta timp cât nu există infrastructură făcută, identitate pentru copii, de aceea cerem dezvoltarea bazei, infrastructura la nivel de fotbal este dezastruoasă.

Odată cu construcția stadionul, va fi demolat încă un teren, sper că într-o luna să facem terenul de la Velodrom. E nevoie și sunt sigur că atunci când se va vedea, vor fi oameni care vor dori să investească din nou.

Domnul Mircea Lucescu a spus că ar vrea să construiască 2-3 mini-terenuri, a spus că ar vrea să investească, am identificat la sere unde putem demola, să facă acolo un spațiu pentru mini-fotbal, a zis că vrea să aducă contribuția.”, a spus Ionuț Lupescu la ,,Exclusiv Dinamo”.

,,Când va fi gata parcul sportiv, Dinamo va putea fi puternică, sunt sigur că se va putea auto-finanța, dar sunt și oameni care își doresc acest lucru.”

IONUȚ POPA: ,,Legat de domnii de la Renovatio, am întâlnit niște domni foarte bine pregătiți, smart, care știu unde să caute banii, unde există problemele reale, s-au oferit să vină în sprijinul nostru, să identificăm surse private.”

Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, a avut și câteva critici la adresa conducerii echipei de fotbal, a acționarilor și a dat un exemplu ce s-a întâmplat la CS prin aducerea lui Ionuț Lupescu:

,,Îl ai pe Ionuț Lupescu, trage-l de mânecă puțin, se pricepe la fotbal, eu personal nu mă pricep la fotbal, de aceea am oameni potriviți pe toate pozițiile. Ai specialiști pe fiecare segmente, pe management, pe zona logistică, de ce trebuie să intervii tu și să îți dai cu părerea pe orice subiect. Cred că domnii conducători de la Dinamo din prima ligă aici fac o mare greșeală. A fi conducător, nu trebuie să se amestece în fotbal, ei trebuie să alerge după bani, investitori, să aibă o relație bună cu Federația.

Sunt dezamăgit că nu reușesc să înțeleagă fenomenul, eu am venit de la MAI, am ascultat și învățat de la alții. Apreciez de la cei de la care am învățat. Ionuț Lupescu e președinte de onoare, cum să îmi dau cu părerea despre fotbal, vorbim despre sponsori, despre organizare. Ei sunt prieteni cu noi, cred în comunicare modern, management modern, dar nu poți să te erijezi în cunoscător al fenomenului. Eu spun un punct de vedere al meu, să atragă oameni care se pricep.”, a spus Ionuț Popa la ,,Exclusiv Dinamo” de la Prosport.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *