Mesajul lui Ionuț Lupescu: ,,Au luat o decizie proastă!” Argumentul legendei dinamoviste thumbnail

Mesajul lui Ionuț Lupescu: ,,Au luat o decizie proastă!” Argumentul legendei dinamoviste

Ionuț Lupescu a vorbit despre decizia luată de comisia de disciplină, anume de a suspenda terenul Dinamo pentru următoarele 4 meciuri.

O decizie foarte dura, care va afecta competiția și Dinamo va avea mult de suferit. Ionuț Lupescu, care a și lucrat la UEFA, a spus că decizia este una proastă și a explicat în cadrul emisiunii ,,Exclusiv Dinamo” de la Prosport de ce a fost o decizie greșită:

,,Nu știu dacă sunt aceiași oameni în comisie de pe vremea mea, dar au luat o decizie proastă, o spune unul care a fost 5 ani în comisie la UEFA. Și eu spun că trebuie toleranță zero pentru asemenea acte pe care le-am văzut pe stadion, dar când mai sunt 4 etape din play-out, când se încearcă aducerea oamenilor pe stadioane, când cluburile au nevoie de bani, se puteau găși și alte soluții, suspendarea unei părți din stadion, nu mai dai voie la meciuile din deplasare, se pot găși alte pedepse pentru a nu influența un play-off sau play-out.

Sunt 4 meciuri până la urmă, cred că au greșit, nu au judecat cum trebuie, trebuie să iei și aceste aspecte în luarea unei decizii, acum pe final de campionat. Dinamo trebuie să facă recurs, mi s-a părut o proastă decizie, au greșit grav.”, a spus Ionuț Lupescu la ,,Exclusiv Dinamo”.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *