Mesajul PCH: ,,Pasiunea nu se suspendă! Nu dați în SUD” thumbnail

Mesajul PCH: ,,Pasiunea nu se suspendă! Nu dați în SUD”

Cei din PCH au venit cu un mesaj după suspendarea venită ieri.

Redam cu mesajul PCH:

,,Da, știm, 4 etape cu porțile închise. Dar să nu confundăm “cu porțile închise” cu “fără suporteri”. Am mai trecut prin asta și chiar prin altele mai grele. Pandemia ne-a ținut în afara stadioanelor aproape 2 ani, dar asta nu a însemnat că am încetat să mai fim dinamoviști. La urma urmei, a fi dinamovist nu e un lucru ușor, e un drum plin de obstacole în care volanul e la noi, suporterii. Aceiași suporteri care au ținut Dinamo în viață când alții o voiau în groapă (și nu în Groapă), cum și aceiași suporteri care au fost alături de Dinamo când acest nume mare își trăia soarta în mocirla ligii secunde.

Să nu vă gândiți vreun moment că 4 etape cu porțile închise înseamnă că avem programul liber. În primul rând, că sperăm să nu fie 4 etape, deoarece se va face recurs și avem toate speranțele din lume să credem că acest număr va fi mai mic. În al doilea rând, că nu poate pune un verdict abuziv pauză la pasiunea pe care o dezvoltăm în noi de zeci de ani. Iubirea pentru Dinamo nu e o melodie pe care o poți opri și relua atunci când se redeschide clubul, ci este ceva etern cu care dormi, te trezești, te duci la serviciu, în vacanțe, pe stadion sau pe lângă, dacă nu ai voie.

Rămânem alături de Dinamo într-o formă sau alta! Dinamo nu va fi lipsită de suporterii ei nici dacă vor închide Bucureștiul! Dinamo îi va avea alături pe toți câinii, din toate părțile stadioanelor!

P.S.: Nu dați în Sud! Sunt câini la fel ca noi toți care au acționat conform instinctului. Sunt câini pentru care Dinamo înseamnă totul! Dinamo suntem NOI!”, a fost mesajul PCH

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *