Surpriză pregătită micilor dinamoviști mâine seară thumbnail

Surpriză pregătită micilor dinamoviști mâine seară

Stadionul ,,Arcul de Triumf” va avea sute de copii veniți să îi susțină pe favoriți în duelul cu Petrolul.

Pentru a veni în sprijinul micilor dinamoviști, aceștia vor avea parte de o surpriză din partea DDB și PCH pentru meciul cu Petrolul, de mâine seară, ,,PCH si ProgramDDB vor distribui 500 de eșarfe micilor susținători dinamovisti! Dinamo suntem noi!”, a fost mesajul scurt al DDB!

Informații importante pentru meciul de luni seară: Explicații din partea conducerii

,,Încercăm să facem o regulă prin care minim 5 copii pentru un însoțitor să fie prezenți, deoarece regulamentul prevede un însoțitor la maxim 10 copii, dar nu aș vrea să se profite, în sensul să între un adult la un copil. Așadar să fie acceptat, un însoțitor la 5 copii, să trimită un e-mail la ticketingul nostru, să poată să confirme CNP-urile copiilor, pentru a verifica că sunt sub 14 ani, apoi se vor elibera biletele cu valoarea zero pentru copii și pentru însoțitori, vor intra pe stadion pe baza acestor bilete.

Adresa de email: bilete@dinamo1948.ro.

Generațiile care vin din urmă trebuie să înțeleagă care este spiritul lui Dinamo, ce transmite acest club, cum se poziționează toți fanii clubului Dinamo, este un prim exercițiu pe care îl facem luni seară pe ,,Arcul de Triumf”. Am vorbit cu cei din Academie, vor încerca să mențină această relație cu copiii care vin, să facem o zonă de sonorizare pentru club, alături de copiii care vor fi prezenți. ”

,,Noi am încercat să mergem la Sectorul 2, să facem un proiect pentru perioada următoare, pentru Dinamo în școli. Este un an electoral, am avut o discuție legată de această problema la inspectoratul școlar, nu vrem să se identifice un proiect politic cu acest proiect. Sunt 3 alegeri, dacă încercăm să facem acum proiect cu Dinamo în școli, este posibil ca oamenii politici să se lege de aceast proiect și avem o problema. Nu aș vrea asta acum, să se lege politicul, așteptăm să se finalizeze procedura de alegeri.”, a explicat Andrei Nicolescu.

,,Nu am primit motivarea, sperăm să o primim zilele astea, avem 2 zile ulterior pentru a depune recursul, colaborăm cu specialiști externi, pentru a găși o soluție diferită față de fond, vom fi cu armele pregătite pentru a întoarce rezultatul. Am optimism în ceea ce putem face noi, să schimbăm ca optică și percepție, nu pot să spun nimic, dar există suficientă practică internațională care să ne dea speranță.”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *