Când a fost programat următorul meci de pe teren propriu thumbnail

Când a fost programat următorul meci de pe teren propriu

Dinamo o întâlnește pe Oțelul Galați luni seară, în deplasare, un meci de foc, în care echipa noastră va avea de tras serios pentru a obține cel puțin un punct.

Oțelul este în mare formă, a dat lovitura în Cupa României, reușind să învingă pe Craiova în deplasare în sferturile de finală și se gândește la câștigarea unui trofeu după 13 ani. După meciul cu Oțelul ,vom reveni pe stadionul ,,Arcul de Triumf”, pentru etapa a patra din play-out.

Dinamo o întâlnește acasă pe Poli Iași, echipă antrenată acum de Tony, după demiterea lui Leo Grozavu. Meciul a fost programat duminică, 14 aprilie, de la ora 18:15. Dinamo va afla săptămâna viitoare, mai exact pe 9 aprilie, dacă va putea organiza meciul cu spectatori, ori ne vom baza tot pe prezența copiiilor în tribune. Decizia comisiei este așteptată la amiază, astfel încât este timp suficient pentru a putea pune în vânzare bilete, dacă decizia va fi una favorabilă.

Întrunită joi, 04 aprilie 2024, Comisia de Recurs din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri:

ION ROBERT ANDREI vs CSM POLITEHNICA IAȘI – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Acordă termen la data de 11.04.2024.

AFC UTA ARAD vs. CDE A LPF – Sancțiune disciplinară – Amână pronunțarea la data de 09.04.2024.

SC DINAMO 1948 SA vs. CDE A LPF – Sancțiune disciplinară – Amână pronunțarea la data de 09.04.2024.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *