Conditiile de acces la meciul cu Iasi thumbnail

Conditiile de acces la meciul cu Iasi

Dinamo se pregătește de meciul cu Iași de pe stadionul ,,Arcul de Triumf”, o partidă care se va juca din nou în condiții speciale de acces.

După ce decizia de a menține suspendarea de patru etape a rămas în picioare, clubul Dinamo a anunțat condițiile de acces la meciul cu Iași, cum pot intra copiii la meci și unde trebuie trimise cererile de intrare:

,,DE MÂNĂ CU CEI MICI REDĂM CULOARE VIEȚII…
…și o voce stadioanelor. Dinamo București vs Politehnica Iași se va disputa duminică, 14 aprilie, de la 18:15, cu porțile deschise doar pentru cei mici.

Copiii cu vârsta sub 14 ani (inclusiv), alături de însoțitori (un adult la minimum 5 copii și maximum 10), au acces gratuit în stadionul „Arcul de Triumf”.
Biletele sunt emise electronic, în baza tabelelor nominale (conținând nume, prenume și CNP) transmise la bilete@dinamo1948.ro.
O SINGURĂ VOCE, DOUĂ CULORI, ZECI DE GENERAȚII”, a fost mesajul clubului.

„Cât de tare deranjează Dinamo?! Tot play-out-ul fară spectatori. Penalty-uri inexistente dictate împotriva noastră în ultimele minute. Zeci de erori de arbitraj care ne-au refuzat minim 10 puncte în sezonul regulat și două puncte în play-out.

Și, de ultima oră, zvonuri ridicole despre tensiuni între antrenori și jucători. Se încearcă sistematic, cu un uriaș consum de resurse, să fim destabilizați.

Cât de tare îi deranjăm? Cât de mult a încurcat revenirea imediata a lui Dinamo în prima ligă pe cei care își făcuseră alte planuri? Această campanie furibundă dezlănțuită împotrivă noastră ne motivează să strângem rândurile.

Spre disperarea celor care inventează conflicte, Mister, jucătorii și întregul staff luptă solidar pentru Dinamo, pentru suporteri și pentru dreptul echipei care a câștigat de 18 ori campionatul intern de a rămâne și de a performa în prima ligă”, a reacționat Nicolescu pentru Gazeta Sporturilor.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *