CUPARA SENZAȚIONAL, DINAMO ÎNVINGE ÎN DANEMARCA! thumbnail

CUPARA SENZAȚIONAL, DINAMO ÎNVINGE ÎN DANEMARCA!

Dinamo a disputat în această seară a doua manșă din faza play-offului din European League.

După o victorie la trei goluri diferență în turul de la București, Dinamo a mers în Danemarca cu gândul la victorie, nu doar la calificarea în faza următoare a competiției. Se anunța pe hârtie un meci greu, mai ales că danezii au avut o revenire senzațională în tur, de la minus opt goluri au revenit la minus trei și au dat senzația că pot întoarce rezultatul din tur.

Dinamo a fost însă într-o mare formă și Cupara a făcut cred meciul carierei, mai ales în prima repriză, când i-a exasperat pe danezi cu paradele sale. Pentru a ne face o idee, primul gol marcat de danezi a avut loc în minutul 8, ca să ne dăm seama de performanță incredibila a portarului sârb.

Dinamo a dominat categoric prima repriză, diferența a fost una incredibilă, la un moment dat erau chiar 10 goluri avans pentru echipa noastră. Până la urmă a fost o diferență confortabilă la pauză pentru Dinamo, care avea calificarea în mâna și se putea gândi la turul următor, unde ne așteaptă o altă echipa din Danemarca, Skjern. 16-8 în prima repriză și nu mai puțin de 15 intervenții pentru Cupara!

În repriză a doua, danezii s-au apropiat, dar nu s-a pus în niciun moment problema invingatoarei și DINAMO MERGE ÎN SFERTURILE DE FINALĂ!

O adevărată demonstrație de forță a echipei noastre în această seară și nu degeaba am fost numiți ,,Dream Team” de EHF înainte de dubla manșă. inamo arată a echipa de Final Four, mai avem un singur hop pentru a ajunge acolo!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *