,,Încă avem șanse” thumbnail

,,Încă avem șanse”

Dinamo a remizat cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, în a doua etapă din play-out-ul SuperLigii.

În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas tot pe locul 15 în clasament, cu 16 puncte, la egalitate cu FCU Craiova, care are un golaveraj mai bun. De cealaltă parte, Petrolul se află pe locul 11, cu 22 de puncte.

Golul lui Dinamo a fost marcat de Gabriel Moura, care la finalul partidei s-a declarat bucuros că în tribune au fost copii. De asemenea, fundașul lui Dinamo a subliniat că bătaia dintre suporteri care a avut înaintea startului meciului cu UTA nu este un exemplu pentru nimeni.

”A trebuit să atacam mai mult în repriza a doua. Trebuie să ținem capul sus. Cred că e mai impoprtant pentru suporteri. Copii au venit, au făcut treabă. Nu știu dacă vom face recurs sau vom sta patru meciuri.

E greu să zici ceva acum. Suporterii fac o atmosferă foarte frumoasă, sunt o mare bucurie. Aici s-a întâmpla cu bătaie. Nu e un exemplu pentru nimeni.

Vor fi încă șase meciuri foarte grele. Încă avem șanse. Suntem acolo. Trebuie să batem. Va fi un meci foarte greu cu Oțelul. Joacă foarte bine acasă.”, a declarat Gabriel Moura la flash-interviu.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *