Ionuț Lupescu, discurs dur la finalul meciului: ,,Influențează clasamentul” thumbnail

Ionuț Lupescu, discurs dur la finalul meciului: ,,Influențează clasamentul”

Meciul dintre Dinamo și Petrolul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a doua a play-out-ului SuperLigii.

La finalul meciului de pe ”Arcul de Triumf”, Ionuț Lupescu (55 de ani), fost jucător la Dinamo și în prezent conducător la CS Dinamo, a reacționat. Ionuț Lupescu a avut un discurs dur la adresa celor care au decis ca gruparea din ”Ștefan ce Mare” să joace patru meciuri pe teren propriu fără suporteri în play-out. Totuși, la meciul cu Petrolul, Dinamo a putut fi susținută de copii.

”E păcat, mai ales că a fost ultimul minut, după o fază controversată. Probabil că băieții au avut în minte să mențină rezultatul, așa se întâmplă când te lupti la retrogradare.

O victorie ne scotea din ultimele patru locuri și ne dădea un moral bun. Măcar să avem suporterii în deplasare. E frumos să stai între tineri. Am văzut noua generație de suporteri.

Comisiile Federației nu judecă în spiritul sportiv. Din punctul meu de vedere, influențează clasamentul. Nu știu dacă fac chestia asta la comandă sau după regulament.

Cred că e păcat. Sunt oameni de 15-16 ani în această Comisie și cred că ar fi cazul să-i schimbăm”, a spus Ionuț Lupescu, pentru Digi Sport, la finalul meciului Dinamo – Petrolul.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *