Jucător dinamovist în echipa ideală a etapei a doua din play-out thumbnail

Jucător dinamovist în echipa ideală a etapei a doua din play-out

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a doua din play-off şi play-out:

PORTAR

Ştefan Târnovanu (FCSB) – A închis perfect poarta. A bifat al 14-lea meci fără gol încasat, fiind lider la acest capitol.

FUNDAŞI

Gabriel de Moura (Dinamo) – Brazilianul a dominat banda dreaptă. A înscris în premieră în principala competiţie internă din România.

Jonathan Cisse (Oţelul Galați) – Golul fundaşului gălăţean poate fi considerat cel mai frumos din această etapă. În plus, s-a dovedit a fi şi unul decisiv.

Matija Boben (CFR 1907 Cluj) – Primul gol înscris de sloven în SuperLigă le-a adus clujenilor un punct.

Risto Radunovic (FCSB) – Experimentatul jucător al roş-albaştrilor a făcut un joc defensiv perfect. Muntenegreanul este un exemplu de profesionalism.

MIJLOCAŞI

Sherif Kallaku (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

Adrian Şut (FCSB) – Pe lângă efortul depus, a marcat golul unei victorii mari reuşite de bucureşteni în lupta pentru titlu.

Victor Dican (FC Botoşani) – A marcat golul care a reaprins speranţele în tabăra botoşănenilor. A fost a treia reuşită din sezonul curent.

ATACANŢI

Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova) – Trece printr-o perioadă formidabilă. Graţie ultimei reuşite, decarul Universităţii Craiova a ajuns la 20 de goluri în 127 de prezenţe în campionat.

Enzo Lopez (FC Botoşani) – Se dovedeşte a fi un transfer reuşit. A contribuit la succesul echipei sale cu un gol şi o pasă decisivă.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) – Un nou meci fabulos făcut de jucătorul alb-albaştrilor, care a ajuns la 13 goluri şi 11 pase decisive în 30 de meciuri disputate în ediţia curentă.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *