,,Nu se mai pune problema ca Dănuț Lupu să mai lucreze la noi” thumbnail

,,Nu se mai pune problema ca Dănuț Lupu să mai lucreze la noi”

Dănuț Lupu este în libertate în acest moment și după eliberare a oferit o serie de declarații, prin care a și criticat faptul că nimeni de la CS Dinamo nu a venit să îl viziteze cât a stat la închisoare.

,,De la Dinamo? Mă faci să râd. Conducere nouă, le doresc multă baftă și le transmit că n-am să fiu niciodată gelos pe o echipă pe care am creat-o eu, am ținut-o trei ani de zile, mi-am lăsat copilul și soția. Niciodată nu vor putea să-mi ia meritele.

Mă așteptam să vină o dată unul să mă vadă. Puteau să trimită și femeia de servici, dar să mă vadă. Au venit Mircea Lucescu, Ioan Andone, de la CS Dinamo nimeni. Am ajuns într-un anumit punct în care mi-am dat seama că trăim într-o lume în care pe fiecare îl interesează doar de el și nimic altceva.”, a spus Danut Lupu pentru Fanatik.

Ionuț Popa, comandantul CS Dinamo, a vorbit despre aceste declarații oferite de fostul angajat al CS Dinamo:

În acest moment nu se mai pune problema ca Dănuț Lupu să mai lucreze la noi. Eu am discutat cu el și i-am explicat de ce nu am trecut pe la el. Am vorbit cu el după ce a ieșit el din pușcărie și mi-a spus acest lucru. Nu am dorit să merg la el, deoarece nu am dorit să îl pun într-o situație stânjenitoare pentru el. Eu știu mulți oameni care practic nu doresc să te lase să te duci la ei la pușcărie ca să îi vezi în ipostaza respectivă. I-am explicat lui Dănuț Lupu și am crezut că a înțeles.

Nu înțeleg de ce a ales să facă aceste declarații. Iar eu nu puteam să oblig pe nimeni de la CS Dinamo să meargă pe la pușcărie la Lupu. Fiecare face ce simte și ce dorește. Iar asta cu femeia de serviciu nu e de comentat. Eu cred că era mai important să meargă la Lupu familia, nu femeia de serviciu de la CS Dinamo. Hai să fim serioși”, a declarat Ionuț Popa, pentru ProSport.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *