Otelul-DINAMO: Avem primul 11 trimis de Zeljko Kopic thumbnail

Otelul-DINAMO: Avem primul 11 trimis de Zeljko Kopic

Dinamo și Oțelul Galați se întâlnesc în această seară în ultimul meci al rundei cu numărul trei, un meci în care echipa noastră trebuie să se gândească la victorie.

Cu doar un punct obținut în primele două etape din play-out, Dinamo trebuie să se gândească la toate punctele puse în joc pentru a mai putea spera la salvarea directă, să fie șansele intacte. În cazul în care Dinamo nu câștigă, se mulțumește cu un egal, ori mai rău, pierde, atunci șansele scad considerabil și doar barajul pare la îndemână. Ușor nu va fi să câștigăm în această seară, chiar dacă întâlnim echipa cu cel mai slab parcurs pe teren propriu din tot campionatul.

Trei victorii, opt egaluri şi cinci înfrângeri este palmaresul înregistrat de gălăţeni pe teren propriu în ediţia curentă. De partea cealaltă, dinamoviştii au câştigat trei dintre cele 16 deplasări, iar de alte două ori au remizat.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 56 de ori, de 14 ori s-au impus moldovenii, de 35 de ori au câştigat bucureştenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu Oţelul gazdă: 28 de jocuri – 10 victorii Oţelul – 6 remize – 12 succese Dinamo.

AVEM PRIMUL 11 TRIMIS DE ZELJKO KOPIC:

Golubovic- Patriche, Velkovski, Homawoo- Moura, Pavicic, Gnahore, Bordusanu- Milanov, Gregorio, Politic

Rezerve: Railean, Selmani, Iglesias, Ilic, Hakim, Neagu, Bani, A. Irimia, Rosu, Amzar, Edgar Ie, Costin

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *