Piperul care sare in ochi! thumbnail

Piperul care sare in ochi!

Kopić încearcă găsească formula prin care Dinamo iasă din situația grea în care se află în clasament, rezultatele negative fiind extrem de apăsătoare pentru jucători și suporteri.

Astăzi jucătorii lui Dinamo au fost la o acțiune de team-building, acțiune menită detensioneze puțin atmosfera apăsătoare din sânul echipei, atmosfera generată de ultimele rezultate.

Informația apărută ieri în presă, prin care s-a vorbit despre un amestec al suporterilor pentru anularea acestei acțiuni, este o informație falsă, nici unul dintre suporterii dinamoviști nu au interferat cu managementul echipei, sau în deciziile luate de către antrenorul principal.

Nu este prima oară când în programul de pregătire săptămânal se introduce un asemenea gen de acțiune, mai toți antenorii lui Dinamo au organizat, funcție de momentul prin care trece echipa, atfel încât se regleze probmelele de coeziune din sânul lotului.

În mod cert însă deranjant a fost modul în care planificarea acestei acțiuni a apărut imediat în Fatanik și încercarea celor de la Fanatik de a sugera suporterii se amestecă în deciziile antrenorului.

Dinamo are în față un meci crucial, meci care poate însemna, în cazul unei victorii, o mare gură de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.

Suporterii sunt precum sarea și piperul în familia Dinamo, de aceea îi rugăm pe cei din presă nu încerce ne pună în cârcă fapte pe care nu le facem, piperul câteodată mai sare în ochi și nu este deloc indicat.

HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *