Rezultat bun la Iași thumbnail

Rezultat bun la Iași

Înainte de meciul dintre Oțelul Galați și Dinamo, s-a jucat penultimul meci al rundei cu numărul trei din play-out

Față în față au fost cele două echipe care și-au schimbat antrenorii înainte de meciul direct, Poli Iași și FCU Craiova. Tony și Eugen Trică debutau pe banca tehnică într-un duel direct, al formațiilor aflate pe loc de baraj înainte de meciul pe care Dinamo îl va disputa la Galați.

Cu 16, respectiv 17 puncte, Poli Iași și Craiova aveau nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu Voluntari, dar meciul s-a încheiat la egalitate, după un meci în care Craiova a dominat în prima parte a meciului, a avut și un gol anulat pe motiv de offside, dar și un penalty refuzat după analiza VAR.

Pe final, niciuna dintre echipe nu a mai forțat, dar Craiova a trimis in bară in prelungiri, astfel că fiecare dintre cele două combatante s-au mulțumit cu câte un punct și astfel Dinamo are parte de un rezultat indirect bun, al formațiilor aflate deasupra noastră.

Poli (4-1-4-1): Lung Jr. – Stefanovici, Samayoa, Bouhenna, Todoroski – Bordeianu – Allan Oliveira Mota, Marchioni, Alin Roman, Bettaieb – Sergiu Buș
Rezerve: Ailenei, Niga, Martac, Katanec, Florin Ilie, Itu, Ispas, Jatoba, Luca Mihai, Gheorghiță, Harrison, Kabran
Antrenor: Toni Da Silva

FCU (4-2-3-1): Gurău – Compagnucci, Lacroix, Lekiatas, Padula – Dragoș Albu, Vlad Pop – Baeten, Chițu, Bahassa – Blănuță
Rezerve: Robert Popa, Dragu, Radu Negru, Mascarenhas, Kvakic, Blidar, Florin Ilie, Sidibe, Ibrahim
Antrenor: Eugen Trică

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *