S-a rezolvat o mare problema din club thumbnail

S-a rezolvat o mare problema din club

Afișări 1

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a comunicat că problema vizei de ședere a preparatorului fizic sârb Aleksa Boskovic a fost rezolvată până la finalul sezonului. Kopic, originar din Croația, a oferit detalii și despre starea actuală a echipei sale.

Aleksa Boskovic, o figură crucială în mecanismul echipei în ultimele luni, a lipsit o perioadă de la antrenamentele formației, fiind nevoit să se întoarcă în țara sa, Serbia, pentru a-și rezolva problema vizei de ședere pentru România, conform informațiilor publicate ieri de ProSport.

Timp de două săptămâni, dinamovistul a lucrat de la distanță, colaborând cu celălalt preparator al echipei, Mădălin Udrea, care a preluat pregătirea fizică a lotului. Cu toate acestea, situația s-a rezolvat între timp în ceea ce-l privește pe sârb.

„Totul este în regulă, Aleksa este la echipă, băieții se antrenează, nu e nicio problemă. Au fost ceva probleme legate de viza de ședere, însă acum totul s-a rezolvat până la finalul campionatului. Nu va mai fi nevoie să plece, să vină, va rămâne pentru a-și duce la bun sfârșit munca la Dinamo”, a explicat antrenorul Zeljko Kopic pentru Gazeta Sporturilor.

„Luptăm! 2-3 rezultate bune și foarte bune la rând ne vor da și mai multă energie. Este pozitiv că n-avem nicio problemă de lot, că băieții sunt sănătoși. Mergem să facem un joc bun la Galați și să luptăm pentru victorie”, a reacționat Kopic pentru GSP.ro.

Citește și:

Cetatea din România ridicată pe un fost con de vulcan

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *