Start în etapa a 4-a! Ne ajută iar indirectele? Obținem prima victorie? thumbnail

Start în etapa a 4-a! Ne ajută iar indirectele? Obținem prima victorie?

Astăzi începe etapă a patra din play-out și meciurile devin din ce în ce mai importante și interesante, în special duelurile cu implicațîi în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dinamo nu se poate plânge de faptul că rezultatele indirecte au adus-o în situația de a se afla pe loc direct retrogradabil, propria noastră neputință fotbalistică ne-a adus în această situație și faptul că ofensiv nu stăm deloc bine. Dar mai sunt 6 meciuri de jucat și etapa a patra propune câteva dueluri extrem de importante.

UTA-Hermannstadt: Trupa lui Mircea Rednic este pe primul loc în play-out, au obținut 7 puncte în primele 3 etape și nu au niciun fel de emoții cu retrogradarea. Cu 27 de puncte, Rednic se poate gândi la primul loc din play-out. Hermannstadt a debutat cu victorie în play-out, dar a obținut un punct din următoarele două meciuri. Dacă vor pierde astăzi la Arad, de la ora 17:30, atunci pot apărea discuțiile despre evitarea retrogradării. 23 de puncte are Hermannstadt.

Voluntari-Oțelul: După ce ne-a învins în runda trecută, în minutele de prelungiri, avem nevoie de această dată ca Oțelul să nu piardă la Voluntari, de preferat chiar să câștige. Oțelul are 26 de puncte și practic nu au nicio legătură cu lupta pentru evitarea retrogradării. Voluntari este în revenire de formă, au două victorii la rând în play-out, dar sunt și prima echipă deasupra liniei de baraj. În cazul în care nu câștigă cu Oțelul, Dinamo se poate apropia la 1 sau 2 puncte, dacă vom învinge pe Iași. Meciul se joacă sâmbătă, de la 17:00.

U Cluj-Petrolul: Dacă U Cluj este o echipă lipsită de emoțîi, cu 26 de puncte, echipa lui Ovidiu Sabău țintește primul loc din play-out, dar de cealaltă parte, Petrolul suferă și tocmai au schimbat antrenorul, l-au numit pe Laszlo Balint în postul de principal. Petrolul nu este foarte liniștită, dacă vor pierde cu U Cluj și noi vom câștiga, reducem diferența la doar 3 puncte și practic din acel moment, Petrolul ar fi implicată direct în lupta pentru supraviețuire, având ulterior și meciuri cu contracandidatele noastre. Meciul se joacă sâmbătă seară, de la 21:30.

Botoșani-FCU Craiova: Un meci care ne interesează în mod direct, Botoșani își joacă șansa pentru salvare, în vreme ce Craiova vrea să obțină prima victorie după o perioadă foarte lungă de meciuri fără victorie. Botoșani are mare nevoie de succes, ar fi una din ultimele șanse ale echipei moldovene. Cu doar 14 puncte, șansele ar scădea drastic dacă nu înving. Craiova are un punct mai mult decât Dinamo, astfel că rezultatul ideal ar fi egalul. Meciul se joacă duminică la prânz, de la 13:30.

DINAMO-Poli Iași: Indiferent ce fac contracandidatele, Dinamo nu mai are voie să facă pași greșiți. Indiferent câte rezultate indirecte ne ajută pe noi, dacă nu învingem, șansele noastre scad foarte mult. Dinamo este obligată să învingă și trebuie să realizeze acest lucru în meciul cu moldovenii. Duminică, de la ora 18:15, sper să vedem un stadion plin de copii, dar și de însoțitori, care să îi susțină pe băieți. Meciul va fi prefațat mai amplu în articolele următoare.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *