Start în etapa a treia din play-out: Punctele devin tot mai importante thumbnail

Start în etapa a treia din play-out: Punctele devin tot mai importante

Astăzi începe etapa a treia din play-out și pe măsură ce ne apropiem de finalul sezonului, punctele puse în joc devin din ce în ce mai importante.

Din păcate, Dinamo încă nu a simțit gustul victoriei în play-out și ne aflăm în partea inferioară a clasamentului după primele două etape. De altfel, clasamentul s-a rupt după primele două meciuri disputate în play-out, primele 5 clasate sunt bine poziționate față de următoarele 5, care momentan doar ele sunt implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

CLASAMENTUL DIN PLAY-OUT

1.Universitatea Cluj 25 puncte
2.UTA Arad 24 puncte
3. Hermannstadt 23 puncte
4. Oțelul Galați 23 puncte
5. Petrolul  22 puncte

6. Voluntari 17 puncte
7. Poli Iași 17 puncte
8. FCU Craiova 16 puncte
9. DINAMO 16 puncte 
10. Botoșani 14 puncte

Etapa a treia din play-out propune câteva dueluri extrem de interesante și la fel cum s-a întâmplat în runda secundă, Dinamo va închide etapa cu meciul de la Galați.

UTA Arad-Botoșani: Echipa lui Mircea Rednic are un start bun în play-out, patru puncte obținute în primele două meciuri, dar vor întâlni ultima clasată pe teren propriu, doar cu copii în tribune, așa cum s-a întâmplat și în cazul nostru. Botoșani a câștigat cu Poli Iași rundă trecută și cu siguranță se gândește la cel puțin un punct din deplasarea de la Arad. În februarie a fost aproape să dea lovitura, dar UTA a egalat în inferioritate numerică pe final de meci, a fost atunci 2-2. Meciul se joacă astăzi de la 17:30.

Petrolul-Voluntari: Dacă tot ne-a egalat în prelungiri luni seară, pe ,,Arcul de Triumf”, sperăm că Petrolul să rămână neînvinsă în campionat și după etapa a treia. Va fi un meci interesant și din perspectiva duelului de pe băncile tehnice. Florin Pîrvu întâlnește fosta lui echipă din postura de oaspete și are un avantaj prin simplu fapt că el cunoaște foarte bine lotul antrenat acum de Florin Stânga. Voluntari vine după primul succes în 2024, dar și calificarea în semifinalele Cupei României la mijlocul săptămânii.

Hermannstadt-U Cluj: Duelul din sferturile de finală ale Cupei României se joacă acum în campionat. Două formații fără emoții în privința retrogradării, cel puțin momentan, ar trebui să ofere un spectacol de calitate în campionat, teoretic, dar se așteaptă mai degrabă un meci închis, așa cum au fost în decursul timpului meciurile dintre cele două echipe. Hermannstadt este favorită prin prisma evoluțiilor excelente de pe teren propriu. Meciul a fost programat duminică de la ora 14:30.

Poli Iași-FCU Craiova: A spune că este haos la Craiova e prea puțin spus. Craiova iar l-a schimbat pe Napoli, l-a numit pe Eugen Trică drept antrenor principal, familia Mititelu este în război și Poli Iași vrea să profite de acest lucru pentru a începe cu dreptul mandatul lui Tony, un no-name când vine vorba de antrenorat, dar un om de fotbal care cunoaște bine fotbalul românesc. Meciul dintre echipele aflate în apropierea noastră va începe luni, de la 17:30, chiar înainte de duelul nostru de la Galați. Evident, cel mai bun rezultat ar fi un rezultat de egalitate.

Oțelul-DINAMO: Este cât se poate de evident faptul că ne așteaptă un duel de foc la Galați, împotriva uneia dintre cele mai în formă echipe din campionat. Câștigătoare în primele două meciuri din play-out, trupa lui Dorinel Munteanu a obținut și biletele pentru semifinalele Cupei României, astfel încât Dinamo va avea de tras din greu pentru a obține toate punctele puse în joc, care sunt necesare, dacă Kopic și compania speră în continuare la salvarea directă. Meciul închide etapa a treia.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *