Ultimele informații înainte de meci și de evenimentele organizate thumbnail

Ultimele informații înainte de meci și de evenimentele organizate

Meciul cu Petrolul se joacă în condiții speciale.

Până la urmă, copiii vor avea acces în tribunele stadionului ,,Arcul de Triumf” și chiar dacă anunțul a venit destul de târziu și a fost nevoie de o mobilizare pe repede înainte, neavând experiență anterioară în a organiza astfel de momenten, până la urmă se pare că vor fi peste 500 de copii prezenți pe stadion. Aceștia vor primi 500 de eșarfe din partea DDB și PCH pentru meciul de diseară. Biletele cu valoare zero au fost transmise pe e-mail, doar cu rezervare anterioara pot avea acces mici fani, alături de insotitori. Minim 5 copii la un insotitor.

Pentru a trimite mail: bilete@dinamo1948.ro

Cei care nu pot fi prezenți la stadion, vor putea urmări live meciul în sala polivalentă Dinamo, prețul de acces fiind de 20 de lei și după ultimele informații, peste 300 de suporteri au achiziționat bilete pentru a fi prezenți, în mod normal probabil vor fi undeva la 1000 de suporteri în sala Dinamo pentru a urmări împreună meciul

„Luni seară, dinamoviștii se vor adună acasă, în Sala Polivalentă a Clubului Sportiv, din Ștefan cel Mare 7-9, pentru a-i susține pe băieții noștri în lupta de pe „Arcul de Triumf”, de la câțiva kilometri distanță, prin intermediul vizionării meciului cu Petrolul Ploiești.

Biletele se pot achiziționa online, din platforma de ticketing bilete.ro, intrarea generală fiind 20 de lei. Accesul suporterilor în Sala Dinamo va fi permis începând cu orele 18:30. Ne vedem cu cel puțin 60 de minute înaintea meciului pentru a evita aglomerația”, a fost mesajul clubului pentru proprii fani.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *