Un nou termen în procesul insolvenței thumbnail

Un nou termen în procesul insolvenței

Dinamo are o luptă de dus în plan sportiv, dar și pentru ieșirea din insolvență.

Astăzi s-a consumat în nou termen la tribunal în procesul insolvenței, termenul trimestrial și a fost setat un nou termen, în data de 14.10.2024. Asta nu înseamnă că Dinamo nu poate ieși mai devreme de acest termen din insolvență, dar totodată nici nu s-au parcurs pași în vederea ieșirii din procedura de insolvență, astfel încât judecătoarea să stabilească un termen mai devreme.

Dinamo mai are și două procese cu Fabbrini și Rednic care împiedică momentan ieșirea din procedura, dar și ulterior trebuie să facă plățile către ANAF, în cuantum de mai puțin de 1 milion de euro.

Apoi doar se poate înainte cererea de ieșirea din insolvență, care poate fi realizată înainte de termenul trimestrial stabilit de instanță astăzi.

„Este fezabil să ieșim în iunie din insolvență sau la mijlocul anului. La cum stă Dinamo financiar astăzi și la ce forță au acționarii, acest proces de insolvență se va termina, fără nicio îndoială. Renovatio stă în spatele lui Dinamo, această sumă se poate plăti cu un singur efort, fără nicio problemă.

Suma care trebuie plătită nu reprezintă o problemă pentru acționarii lui Dinamo. Investițiile Renovatio în Dinamo sunt majore, această sumă va fi plătită foarte repede. Așteptăm rezolvările cu litigiul lui Mircea Rednic, cu apelul lui Fabbrini la fond, să vedem! În cazul CFR a fost o presiune mare să fie închisă procedura de insolvență pe 1 mai, dar acum se pare că e până la începerea campionatului, pentru a participa ulterior anul următor în cupele europene.

Apariția Renovatio a fost un moment extrem de important. Oamenii ăștia și-au făcut datoria. Nimeni nu are ce să le reproșeze. Fără ei ar fi fost destul de greu. Sumele investite au ajutat ca Dinamo să fie într-o situație favorabilă, cel puțin asta arată ultimele rezultate. Renovatio ne oferă această încredere, prin investițiile majore pe care le-a făcut. Cei de la Renovatio își doresc ca Dinamo să facă performanță, iar sume de bani vor fi în continuare investite”, a declarat Răzvan Zăvăleanu recent.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *