Uniți în jurul lui Dinamo thumbnail

Uniți în jurul lui Dinamo

Dinamo traversează un moment greu din punct de vedere sportiv. Din păcate, play-ouțul nu a început așa cum ne-am fi dorit și pe lângă problemele sportive, sunt și probleme de altă natură.

Am fost loviți de decizia comisiei de disciplină, care ne-a suspendat terenul pentru patru meciuri, practic dacă rămâne în picioare, nu vom mai putea fi prezenți pe stadion alături de Dinamo în partidele considerate pe teren propriu. Dinamo a demonstrat și luni seară că este dependentă de energia oferită de proprii fani și lucrurile nu au arătat deloc bine, a lipsit intensitatea, agresivitatea, nu au părut conectați. În așteptarea schimbării deciziei, sperăm la o mobilizare la meciurie din deplasare în număr cât mai mare, primul prilej, la Galați, urmează Craiova, Botoșani și încheiem seria meciurilor de afară cu Universitatea Cluj.

Din păcate, un element care nu speram să fie un factor este arbitrajul, care tocmai ne-a luat două puncte, care pot conta enorm, pot face diferența între salvarea directă și baraj poate, sper să nu, dar la cât de echilibrată este competiția, vor conta într-un fel sau altul.

Nu ar fi corect să spun de probleme și să nu menționez că jocul nostru pare în scădere de turație față de acum o luna. Ne lăudam cu o serie excelentă in partea a doua a lunii februarie, inceput de martie, mai ales pe teren propriu, dar in special jocul era cel dătător de speranța, din păcate, în primele două etape din play-out nu am fost deloc convingători în exprimarea noastră din teren și Dinamo trebuie să redevină o echipa solidă, bine pregătită, așa cum a arătat sub comanda lui Kopic.

Trebuie ca noi toți să fim uniți acum în jurul lui Dinamo, mai mult că oricând, a venit partea cea mai importantă a sezonului și trebuie să punem umărul la ridicarea clubului din situația grea în care se află, fiecare așa cum putem. Am demonstrat de foarte multe ori în decursul istoriei recente, faptul că prin unitatea putem reuși lucruri senzaționale, de la salvarea efectivă a clubului de la pierzanie, până la ieșirea din mizeria ligii secunde. Trebuie să fim linia de apărare a clubului și să fim așa până ieșim din această situație. Pretențiile vor crește pe viitor, cu siguranță, dar acum avem o bătălie de dus!

HAI DINAMO

PÂNĂ LA CAPĂT!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *