Veste bună oferită de Kopic thumbnail

Veste bună oferită de Kopic

Dinamo se pregătește de meciul cu Oțelul Galați de luni seară, din deplasare.

Un meci în care echipa noastră are mare nevoie de puncte după startul mai puțin reușit din play-out. În meciul cu Petrolul a părut că sunt ceva probleme medicale cu jucătorii, dar până la urmă se pare că nu sunt probleme pentru partidele următoare.

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a transmis că tot lotul este valid și jucătorii se pregătesc pentru meciul următor din deplasare:

„Luptăm! 2-3 rezultate bune și foarte bune la rând ne vor da și mai multă energie. Este pozitiv că n-avem nicio problemă de lot, că băieții sunt sănătoși. Mergem să facem un joc bun la Galați și să luptăm pentru victorie”, a reacționat Kopic pentru GSP.ro

Totodată, antrenorul lui Dinamo a explicat că situația preparatorului fizic, Aleksa Boksic s-a rezolvat, preparatorul fizic din Serbia fiind plecat o perioadă pentru a rezolva cu viza:

„Totul este în regulă, Aleksa este la echipă, băieții se antrenează, nu e nicio problemă. Au fost ceva probleme legate de viza de ședere, însă acum totul s-a rezolvat până la finalul campionatului. Nu va mai fi nevoie să plece, să vină, va rămâne pentru a-și duce la bun sfârșit munca la Dinamo”, a explicat antrenorul Zeljko Kopic pentru Gazeta Sporturilor..

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *