Veste bună oferită de Kopic! Ce spune de duelul cu Oțelul și schimbările de la ultimul meci thumbnail

Veste bună oferită de Kopic! Ce spune de duelul cu Oțelul și schimbările de la ultimul meci

Zeljko Kopic a prefațat duelul cu Oțelul de luni seară, din deplasare, din etapa a treia din play-out.

Un meci extrem de important pentru echipa noastră, care are nevoie de o primă victorie în această parte a sezonului, pentru a părăși locurile minate. Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic a vorbit despre dueul cu Oțelul, greșelile de arbitraj, schimbările din meciul cu Petrolul, dar și dacă Dinamo este respectată:

,,Am fost dezamăgiți când am primit gol în ultimul minut, după cum a decurs jocul, nu a fost ușor pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe, să înțelegem situația. Meciul următor ne așteaptă, am lucrat bine în săptămâna asta, nu avem jucători accidentați, echipa e în formă și mergem să jucăm cu energie, să dăm totul pentru a câștiga punctele puse în joc.

Nu e vorba doar despre ultimul meci, eu trebuie să înțeleg responsabilitatea mea, oficialii trebuie să înțeleagă responsabilitatea lor, sper că nu vom mai avea motive să discutăm de arbitraj și despre deciziile din timpul meciului, până la finalul sezonului. Sper că totul va fi top, echipa care merită să câștige, să obțină toate punctele puse în joc.

Simt și eu că Dinamo nu este respectată asa cum trebuie, nu vreau să zic că cineva este împotriva noastră, dar simt că nu e ceva care se întâmplă peste noapte, tot ce a fost în ultimii ani, nu simt că respectul la care mă așteptam să îl primească și merită Dinamo, nu îl primește. Dar totodată, trebuie să lucrăm, să facem clubul mai bun și cu îmbunătățirile noastre, sper că toată lumea va arăta mai mult respect către Dinamo.

Dorinel Munteanu oferă multă energie echipei, a luat roșu la ultimul meci, văd că toate echipele vor să câștige împotriva lui Dinamo, asta e felul în care se comportă, cum se conecta cu echipa, asta ne va aștepta, intensitate, energie, dueluri grele și trebuie să avem răspunsuri pentru asta.

Oțelul este o echipă cu multă stabilitate în joc, cu intensitate, cu energie, structura echipei, este o formație cu energie în timpul jocului, astfel de echipe care au stabilitate, nu au avut așa mari scăderi și urcări de formă, care să destabilieze, au boost de moral și pentru mine nu este surprinzător că sunt acolo unde se află acum. Au multe lucruri bune în joc.”, a spus Zeljko Kopic în cadrul conferinței de presă.

Despre importanța fanilor din tribune: ,,Când am venit în decembrie, cred că în meicul cu Oțelul pe stadion, au fost câteva sute de fani, toată perioada aceea a fost importantă să creăm o conexiune între fani și echipa, să simtă energia din teren, să simtă că vrem să dăm totul pentru echipa. Fanii au fost importanți pentru victoriile de acasă, asta ne-a lipsit la ultimul meci, nu a fost aceiași atmosfera, această suspendare este o problemă mare pentru noi.

Vrei să câștigi în deplasare, dar victoriile de acasă îți dau stabilitate, oriunde mergem, este atmosfera apăsătoare, vrem să avem fanii alături de noi acasă. Știm că fanii ne susțin, vor da totul pentru club, au demonstrat în perioadele grele ale clubului, dar pentru noi este momentan o mică problemă.

Am mai avut probleme în trecut, dar energia din tribune în momentele grele ne-au ajutat să luptăm până la final. În ultimele 25-30 de minute cu Petrolul, am avut ceva probleme, nu am respetat planul de a ține de minge, de a marca golul doi, dar nu cred că vreun antrenor va spune la pauză să te aperi 45 de minute. Plaunl era să marcăm golul doi, am avut reacție în primul sfert de ora al reprizei secunde, dar s-a întâmplat ce a fost în ultimele minute. Înțeleg că fanii vor să vadă Dinamo atacând 90 de minute, dar nu este mereu posibil.

Schimbările noastre au fost că Amzar și Goncalo să forțeze pentru golul 2, am simțit că am coborât liniile, că nu am mai avut energie, Nelut și Dani am sperat să avem mai mult control al jocului, să ieșim mai bine din pressing. Ca echipă, am fost prea jos cu liniile și în ultimele 10 minute, am schimbat la fel că în ultimele emciuri, am schimbat puțin sistemul, să avem și jucători puternici în duelurile aeriene, au venit cu centrări, am avut nevoie de jucători să câștigăm duelurile la cap. După ce am primit gol, toată lumea are o opinie, dar trebuie să înțeleg că unii vor să vadă altceva, dar eu decid ce îi trebuie echipei.

Duelul dintre Musi și Amzar, dar înainte a fost fault la Josue, nu știu dacă a fost offside, liniile nu au funcționat, nu îmi place să comentez situațiile și ce a decis arbitrul, dar eu cred că în următoarele meciuri nu vom mai discuta despre arbitraj.”, a mai spus Zeljko Kopic

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *