Veste importantă în ziua meciului cu Oțelul thumbnail

Veste importantă în ziua meciului cu Oțelul

Afișări 1.574

Înaintea meciului cu Oțelul Galați din etapa 3 a play-out-ului Superligii, Dinamo a primit o veste crucială. În ziua de luni, a avut loc un nou termen în dosarul de reorganizare judiciară al clubului.

Diego Fabbrini, fostul mijlocaș al echipei, în vârstă de 33 de ani, a făcut mai multe contestații împotriva aprobării planului de reorganizare modificat al lui Dinamo, însă fără succes. În același context, luni a avut loc un nou termen în acest proces crucial, care determină ieșirea clubului alb-roșu din starea de insolvență.

Următorul termen în instanță este programat pentru data de 14 octombrie 2024. Astfel, oficialii clubului au confirmat că există două opțiuni pentru Dinamo. Aceștia pot aștepta până atunci pentru un verdict sau acționarii Red&White pot achita datoriile rămase (aproximativ un milion de euro) din dosarul de insolvență și pot solicita un nou termen. Odată ce sumele restante vor fi plătite, clubul ar putea ieși din insolvență mai devreme.

Cu toate acestea, există doi obstacole în calea ieșirii lui Dinamo din insolvență. Mai exact, două contestații. Una dintre ele a fost formulată de Mircea Rednic, în vârstă de 61 de ani, pentru plata a patru salarii restante din perioada în care a activat la clubul alb-roșu (32.000 de euro), iar cealaltă provine de la Diego Fabbrini.

Dinamo a intrat în insolvență începând cu luna iunie 2021. Pe prima insolvență, clubul a reușit să o depășească într-un an și trei luni, după ce reprezentanții lui Ionuț Negoiță au plătit doar 800.000 de euro dintr-o datorie totală de 17,5 milioane de euro. Acum, Dinamo se confruntă cu datorii de 7 milioane de euro, însă suma a scăzut la 900.000 de euro după aprobarea planului de reorganizare.

Andrei Nicolescu speră ca Dinamo să iasă din insolvență în luna iunie, însă totul depinde de rezolvarea proceselor cu cei care contestă planul de reorganizare, cel mai important fiind cazul lui Diego Fabbrini.

Citește și:

Victor Ponta, dezlănțuit: „Iar ne zice? La București, să te susțină partidele sau Iohannis e de rău”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *