Zero fotbal, zero puncte thumbnail

Zero fotbal, zero puncte

Oțelul și Dinamo s-au întâlnit în această seară în ultimul meci al rundei cu numărul 3 din play-out.

Două echipe în situații diferite în clasament, Oțelul era în zona superioară a clasamentului din play-out după două victorii consecutive în play-out, în vreme ce Dinamo speră să obțină primul succes din această perioadă a sezonului, pentru a părăsi zona locurilor care trimit direct în liga secundă. După rezultatul înregistrat la Iași între Poli și FCU, Dinamo putea urca două locuri în clasament, la un punct sub Voluntari, dar condiția era una complicată, să învingă la Galați.

Zeljko a schimbat față de meciul cu Petrolul în zona ofensivă, l-a lăsat pe Hakim pe bancă, după un meci foarte slab al atacantului din Madagascar.

OȚELUL (4-3-3): Pap – Adăscăliței, J. Cisse, Ghiocel, Zhelev – Cisotti (cpt.), Lameira, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
Rezerve: R. Stoian – G. Cîrjan, Rusevic, Jardan, I. Neagu, R. Tănasă, Malle, Miguel Silva, S. Rus, Yabre, L. Panait, Gaitan
Absent: Lovric (accidentat)
Antrenor Dorinel Munteanu

DINAMO (3-4-3): Golubovic – Patriche (cpt.), Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Gnahore, Bordușanu – Milanov, Gregorio, Politic
Rezerve: Răilean – Astrit, D. Iglesias, Ilic, Abdallah, P. Neagu, Bani, Dr. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Edgar Ie, Cr. Costin
Absenți: –
Antrenor Zeljko Kopic

Startul de meci a fost echilibrat, cu Dinamo având posesia și așa cum ne-am obișnuit, Oțelul cu un pressing avansat, în care echipa noastră a întâmpinat probleme și am încercat să ieșim prin pasă lungă, ori prin acțiuni individuale, care ne puteau costa, așa cum s-a întâmplat când Velkovski a lăsat locul descoperit. În startul de meci, Gregorio părea că primește o nouă pasă luminată de la Milanov, dar preluarea a fost dezastruoasă, însă s-a fluierat și offside. Dacă ar fi marcat, nu știm dacă era însă poziție neregulamentară.

Dinamo avea 70% posesie după 20 de minute, lucru care spunea multe despre desfășurarea partidei, însă fără ocazii de poartă, meci de uzură, așa cum ne și așteptam. Din păcate ,au fost remarcate din nou probleme de prospețime fizică în jocul nostru, semne de întrebare în privința pregătirii noastre, dar cea mai mare problema rămâne lipsa creativității ofensive, foarte ușor de blocat atacurile noastre.

În minutul 30, Oțelul a fost aproape de deschiderea scorului, Homawoo este ușor depășit, Maciel primește în centrul careului, trimite spre poartă, Adnan respinge de două ori, iar Cissoti trimite peste buturi din voleu. Dinamo cu un joc foarte modest și apar primele erori în defensivă.

După primele 20 de minute, s-a schimbat paradigmă, Dinamo a fost cea care a trecut pe faza de apărare, Oțelul a preluat conducerea, în momentele în care aveam mingea, eram sufocați de pressingul gălățenilor, care nu ne-au lăsat să ne facem jocul și rămâne de văzut, cine va ceda fizic?

A fost 0-0 la pauză, dar un joc dureros de slab al lui Dinamo în primele 45 de minute, rămânea întrebarea, putem juca fotbal în partea a doua?

După 10 minute anoste, Dinamo a avut o oportunitate bună în flancul stâng, Dennis a scăpat pe contraatac, dar efectiv nu a știut ce să facă cu mingea, a încercat să își așeze pe șut, dar a fost blocat ușor. Dinamo a revenit la conducerea jocului, dar părea că nu avem deloc prospețime, incisivitate, împotriva unei echipe care evoluase 120 de minute în urmă cu 4 zile totuși.

Dennis nu a mai putut și a fost schimbat în minutul 65, la fel și Milanov, mort de prin minutul 30, au intrat Hakim și Iglesias, care sperăm să aducă plusul necesar în atac. Adnan ne scoate din nou în minutul 70, un șut deviat, apoi un șut puternic din flancul stâng, însă nu arătăm deloc bine. Kopic a mai făcut 2 schimbări, Amzar și Selmani au intrat în locul lui Bordusanu și Gregorio, Oțelul venea peste noi totuși și nu mai aveam reacție, trebuia făcut ceva.

Dinamo cu o acțiune bună ofensivă, Dani Iglesias cu o acțiune individuală de toată frumusețea, îi lifteaza o minge lui Hakim, dar portarul Pap iese la timp, apoi se da offside, dar în prima instanță, Hakim nu a fost pe fază. Dinamo a mai dat semne de revenire pe final de meci, dar foarte puțin fotbal oferit de Dinamo astăzi, îngrijorător. Pavicic a părut că a avut o ocazie uriașă după o ezitare în apărarea gălățenilor, dar probabil a fost offside, oricum o faza venită după insistențele lui Hakim, poate cel mai bun dinamovist în minutele petrecute în teren.

În minutele de prelungiri, când am încercat să atacăm și noi, Tănasă ne execută pe contraatac și pierdem iar punctele în minutele de prelungiri. Dinamo pierde în prelungiri și suntem în agonie, rămânem pe loc direct retrogradabil și suntem condamnați la victorie cu Iași, în caz contrar, șansele scad teribil.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *