Zero ocazii, zero puncte. Bătuți iar la ultima fază thumbnail

Zero ocazii, zero puncte. Bătuți iar la ultima fază

Afișări 113

Răniți după cele două puncte pierdute în ultimele minute cu Petrolul, dinamoviștii au mers la Oțelul să ia 3 puncte, care să le mai ușureze misiunea de a rămâne în Superligă. Gălățenii au venit la meci cu moralul ridicat, după calificarea în semifinalele Cupei României. Oțelul s-a impus cu 1-0, după un meci foarte slab.

Încurajați de miile de fani prezenți la meci, băieții lui Dorinel Munteanu au încercat să pună presiune pe careul dinamovist, însă nu au avut claritate în acțiunile ofensive. Dincolo, Politic a tras tare de la 20 de metri, însă chiar pe direcția lui Pap. Gazdele au ripostat târziu, abia în minutul 32. Maciel a fost blocat de două ori de Golubovic, iar Teles a trimis peste transversală, la aceeași fază. 0-0 la pauză.

Aceeași plictiseală crâncenă și în partea a doua. Prima ocazie a venit tocmai în minutul 71. Atunci, Cisotti a șutat puternic, Homawoo a deviat, iar Golubovic a avut o intervenție incredibilă și a păstrat tabela înțepenită. Intrat în minutul 65, Abdallah i-a refuzat, fără să vrea, un gol coechipierului Pavicic. Acesta a tras spre poarta părăsită de Pap, însă mingea l-a nimerit pe atacantul care a activat o poziție de ofsaid.

Gazdele au dat lovitura în ultimul minut al prelungirilor. Tănasă a plecat perfect pe un contraatac, a pătruns în centru și a șutat imparabil la colțul scurt. A fost singurul gol al serii. În urma acestui rezultat, Dinamo are 16 puncte și este pe penultimul loc în play-out-ul Superligii. Etapa viitoare, băieții lui Kopic vor avea un meci crucial, acasă, cu Poli Iași, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradării. Jocul se va disputa duminică, de la 18:15.

OȚELUL – DINAMO 1-0

OȚELUL: Pap – Adăscăliței (46 Silva), J. Cisse, Ghiocel (84 Yabre), Zhelev – Cisotti (cpt.), Lameira, Teles – Maciel (84 Malle), Al. Pop (74 Rusevic), Bodișteanu (67 Tănasă).

DINAMO: Golubovic – Patriche (cpt.), Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Gnahore, Bordușanu (74 Amzăr) – Milanov (65 Iglesias), Gregorio (74 Selmani), Politic (65 Abdallah).

Foto: GSP

Citește și

Teatrul special din inima Capitalei: are tavan retractabil, singurul din Europa astfel!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *