Mesajul lui Dennis Politic după prestația lamentabilă de la Ciuc thumbnail

Mesajul lui Dennis Politic după prestația lamentabilă de la Ciuc

Dinamo a remizat, 0-0, cu Csikszereda, rezultat suficient pentru menținerea în SuperLigă, grație victoriei cu 2-0 din tur.

Dinamo a aratat foarte rau in deplasarea de la Miercurea Ciuc, nu a contat in atac si doar interventiile lui Adnan au tinut tabela intacta pana la final. La Miercurea-Ciuc, Dinamo a făcut un joc modest, aspect recunoscut de Dennis Politic, care a spus că a fost ”cel mai urât meci” în care a jucat vreodată.

”Ne-am atins obiectivul pentru care am venit aici, am rămas în Liga 1. Sincer să fiu, cred că este cel mai urât meci în care am jucat în viața mea. Nu m-am apărat niciodată 90 de minute, cum am făcut-o azi. Am jucat fundaș stânga, dar important e că am rămas în Liga 1.

Din punctul meu de vedere, nu trebuia să fim în această situație. Am pierdut multe puncte pe final de meci, trebuia mai multă concentrare. Nu a fost un meci plăcut nici pentru noi, nici pentru fani, cărora le mulțumim că au venit până aici.

Deocamdată, mă bucur de seara asta și de mâine voi discuta cu Andrei, cu conducerea. Bineînțeles ca iau in calcul o prelungire a contractului”, a declarat Dennis Politic.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *