Un prim posibil transfer?! thumbnail

Un prim posibil transfer?!

Dinamo rămâne în prima liga,dar sunt multe lucruri de pus la punct la nivel de lot și nu numai.

Dinamo trebuie să decidă cine va fi antrenor în sezonul următor, pe cine va aduce director sportiv, dar trebuie întărit neapărat și lotul pentru campionatul următor, care va începe la jumătatea lunii iulie.

Se pare că o primă țintă pentru Dinamo este nimeni altul decât Gicu Grozav. Fostul jucător al lui Dinamo, care va împlini vârstă de 34 de ani în septembrie, se pare că are promis un salariu de 12 000 de euro din partea lui Dinamo, conform Fanatik. Despre interesul lui Dinamo pentru Grozav a scris si Prosport. Jucătorul ofensiv a avut un sezon bun la Petrolul, care rămâne prima opțiune. Cu 9 goluri marcate în 38 de meciuri în campionat, Gicu Grozav poate fi un jucător interesant pentru ofensiva lui Dinamo, dar ar fi o mutare ciudată în condițiile în care nu este confirmat antrenorul și strategia ar părea făcută din nou fără coerență.

Rămâne de văzut dacă jucătorul va ajunge într-un final la Dinamo. Grozav a evoluat în două rânduri pentru echipa noastră, a marcat 5 goluri în 17 meciuri, dar s-a despărțit cu scandal după un penalty ratat la Miercurea Ciuc în 2018. Grozav are 30 de selecții la prima reprezentativă a României, pentru care a marcat de 5 ori.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *