Când se va decide Kopic asupra jucătorilor! Strategia pentru partidele amicale thumbnail

Când se va decide Kopic asupra jucătorilor! Strategia pentru partidele amicale

Zeljko Kopic are în Brașov un lot destul de numeros, dar urmează să mai vină și alți jucători în săptămânile următoare, după cum a declarat pentru Radio Dinamo1948.

După cantonamentul din Brașov, Dinamo revine în București pentru trei zile, apoi urmează cel de-al doilea cantonament al verii, în Slovenia. Zeljko Kopic a explicat în interviul acordat pentru Radio Dinamo1948 când se va decide asupra jucătorilor și a componenței finale a lotului

,,Cei reveniți după împrumut sunt aici din prima zi de presezon. După Slovenia, al doilea cantonament, voi stabili lista finală pentru sezonul următor. Toată lumea va avea aceleași șanse, minute, apoi după ce voi stabili lista, voi alege jucătorii pe care eu consider că mă pot baza pentru campionatul următor.”, a spus Kopic pentru Radio Dinamo1948.

Strategia pentru meciurile amicale: ,,Avem sâmbătă un meci amical cu Slobozia, vom juca două reprize de 60 de minute, următorul amical va fi tot de două reprize cu câte 60 de minute, cu o săptămână înainte de startul campionatului, vom avea două meciuri de câte 90 de minute. Vreau să dai fiecărui jucător poate nu același număr de minute, dar șanse în aceste meciuri să demonstreze, dar și să construiesc o echipă pregătită pentru meciurile următoare.”, a spus Kopic pentru Radio Dinamo1948

,,Când vorbesc despre club, vorbim de toți care ne ocupăm de zona sportivă. În fiecare zi ne sunt oferiți mulți jucători, încercăm să analizăm toate opțiunile, să discutăm calitățile, punctele slabe. Despre Boateng, decizia finală a fost că este un jucător de calitate, cu experiență.

Cu un mental puternic, ceea ce îmi place să văd la jucători. Simt că va avea un rol important în viitorul lui Dinamo și știu că toți fanii noștri sunt nerăbdători, momentan mai avem 4 săptămâni până la startul campionatului. Unii suporteri sunt temători cu experiența sezonului trecut, că jucătorii nu au venit la timp, dar încercăm să alegem jucătorii potriviți, să îi aducem repede. Nu este ușor, jucătorii așteaptă, fac și ei calcule, o problemă este că România e primul campionat care începe, trebuie să avem grijă, să obținem cele mai bune rezultate.’‘, a explicat Zeljko Kopic în interviul acordat pentru Radio Dinamo1948.

Dacă jucătorii pot veni și după startul sezonului, în iulie: ,,Nu este o opțiune bună pentru Dinamo, pentru mine, voi fi cel mai fericit antrenor dacă îi am pe toți, să lucrez cu ei de acum, să fie toți pregătiți, dar nu cred că va fi posibil să fie tot așa cum ne dorim acum. Eu cred că într-un timp relativ normal vom reuși să facem asta și nu vom în poziția să semnăm jucători după ce încep meciurile oficiale.”, a mai declarat antrenorul lui Dinamo.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *