Când se va stabili țintarul Ligii I thumbnail

Când se va stabili țintarul Ligii I

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis când se stabilește țintarul SuperLigii.

Nu avem foarte mult timp de asteptat pana la reluarea competitiei. In luna iulie se reia campionatul in Romania, astfel ca pregatirile pentru noul sezon vor intra in curand in linie dreapta. Dinamo isi propune mult mai mult fata de sezonul trecut, cand s-a evitat retrogradarea in extremis.

Țintarul din sezonul 2024-2025 va fi stabilit în cadrul viitoarei Adunări Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal. Adunarea Generală a LPF va avea loc pe data de 1 iulie.

Noul sezon din SuperLiga începe că Supercupa României pe data de 4 iulie, când pe stadionul Ghencea se va întâlni campioana FCSB și câștigătoarea Cupei României, Corvinul Hunedoara.

Prima etapă a sezonului 2024-2025 va avea loc pe data de 13 iulie, cu o zi înainte de finala Campionatului European de fotbal. SuperLiga se încheie zece luni mai târziu, mai exact pe data de 25 mai.

Finala Cupei României se va disputa din nou pe data de 15 mai. Stadionul care va găzdui evenimentul mult așteptat este arena din Sibiu, unde s-a jucat și ultima finală dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați.

Componența SuperLigii în sezonul 2024-2025

FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Farul, Sepsi, Rapid, UTA Arad, Oțelul Galați, Hermannstadt, ”U” Cluj, Petrolul Ploiești, Poli Iași, Dinamo, FC Botoșani, Unirea Slobozia, FC Buzău

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *