Daniel Iglesias va semna cu Steaua thumbnail

Daniel Iglesias va semna cu Steaua

Afișări 72

Dani Iglesias (28 de ani) este printre jucătorii care părăsesc Dinamo în această vară, iar destinația sa surprinzătoare este rivala bucureșteană a „câinilor”, Steaua.

În sezonul trecut, Iglesias, numărul 10 al echipei în alb și roșu, a jucat în 36 de meciuri din toate competițiile, de cele mai multe ori ca rezervă. Nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

Spaniolul a fost unul dintre „arhitecții” promovării „câinilor” în prima ligă, fiind un element cheie în linia mediană a echipei lui Ovidiu Burcă în liga secundă.

Sezonul excelent al lui Iglesias a fost încununat cu un gol în meciul tur al barajului cu FC Argeș. A înscris al cincilea gol după ce Zebic redusese din diferență, cu un șut deviat din afara careului. Dinamo a câștigat cu 6-1 pe Arena Națională. În retur, înfrângerea cu 2-4 a fost suficientă pentru ca Dinamo să promoveze.

Daniel Oprița, antrenorul echipei Steaua, este cel care insistă pentru transferul lui Iglesias. După expirarea contractului său cu echipa lui Zeljko Kopic pe 30 iunie, Iglesias va semna cu Steaua ca jucător liber de contract, având deja un acord cu bucureștenii, conform Prosport.

Pe lângă Iglesias, Dinamo s-a mai despărțit de Neluț Roșu, Edgar Ie, Ricardo Grigore, Dorian Railean, Goncalo Gregorio, Domagoj Pavicic, Darko Velkovski, Christian Ilic și Răzvan Began.

În schimb, au fost aduși Adrian Caragea, Cătălin Cîrjan, Raul Opruț, Alexandru Roșca, Kennedy Boateng și Răzvan Pașcalău, și urmează și Raul Rotund.

Citește și:

Nicușor Stanciu: ”Pentru ei am jucat”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *