EXCLUSIV: Kopic a vorbit despre strategia de transferuri! thumbnail

EXCLUSIV: Kopic a vorbit despre strategia de transferuri!

În cadrul cantonamentului de la Brașov, am discutat cu antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic.

În interviul acordat pentru Radio Dinamo1948, am abordat subiectul strategiei abordate de Dinamo pentru acest mercato, de a avea foarte mulți jucători tineri, aduși din străinătate. O strategie care implică și riscuri, mai ales pentru antrenor, dar Kopic a spus că se gândește doar la Dinamo și la viitorul clubului, să ofere ceva și pentru viitor, nu doar pentru prezent:

,,Suntem la muncă de 10 zile, o săptămână am fost în București, suntem în Brașov, avem tot ce ne trebuie la hotel, terenurile de antrenament excelente, facilitățile bune, energia și moralul sunt bune. Am semnat deja câțiva jucători, acum e misiunea noastră să închegăm echipa și familia, momentan totul decurge normal.

,,Când am discutat cu conducerea, când am creat această strategie sportivă, de a avea mulți tineri, eu că și antrenor, dar și clubul, am avut două idei. Prima, a fost să creăm ceva care va ridica nivelul echipei pentru sezonul următor, dar și să creăm o platformă pentru sezonul următor. Vrem să facem acest mix între jucători care pot aduce calitate rapid, dar și să avem un număr de jucători de calitate, perspectivă, care prin muncă, să facă ceva care să facă Dinamo mai sigură pentru sezoanele următoare.

Eu nu am vorbit niciodată despre mine, eu vreau să fac tot ce e mai bine pentru Dinamo. Dacă vom avea probleme într-o anumită perioadă a sezonului, va fi problema mea ca antrenor, dar dacă vom face tot ce e mai bine pentru Dinamo, pentru prezent și viitor, nu am niciun fel de problemă.”, a spus Zeljko Kopic pentru Radio Dinamo1948.

CITESTE SI: EXCLUSIV: Mesajul lui Kopic despre transferuri!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *