În căutarea unui mijlocaș central: Despre Mino Sota thumbnail

În căutarea unui mijlocaș central: Despre Mino Sota

Dinamo are nevoie de intăriri în perioada următoare și sunt câteva compartimente în care avem nevoie de jucători.

În zona centrală au fost mai multe plecări de jucători, nu doar titulari, așa cum a fost Pavicic, dar și jucători de lot, astfel că Dinamo are nevoie să mai aducă cel puțin un mijlocaș central. Zeljko Kopic vrea să propună un sistem 4-2-3-1 sau 4-3-3, în funcție de adversar, ceea ce înseamnă că sunt necesari doi mijlocași centrali de profil defensiv. Dinamo îl are punct fix pe Eddy Gnahore, dar surpriza cantonamentului este Licsandru, folosit titular în prima repriză cu Unirea Slobozia, dar un jucător cu zero experiență în prima ligă, astfel că mai trebuie adus un jucător.

Zilele acestea s-a scris despre interesul lui Dinamo pentru Mino Sota, fostul mijlocaș central al celor de la Hermannstadt.Informația a fost prezentată inițial de iAMsport. Din informațiile RD1948, interesul nu este unul de actualitate, se pare că într-adevăr Dinamo s-a interesat de serviciile lui în prima parte a perioadei de pregătire, dar nu este una din țintele lui Dinamo acum, rămâne de văzut dacă vor renegocia pe viitor.

Mino Sota a fost titular de baza la echipa sibiană în ultimii ani. Cu 111 meciuri în toate competițiile, Mino Sota este unul din mijlocași centrali solizi din Liga I, dar fiind liber de contract, are mai multe opțiuni și se pare că și cerințele salariale sunt semnificative. Rămâne de văzut dacă mijlocașul central de 29 de ani va fi din nou o opțiune, mai ales că se discuta și de interesul altor echipei din Liga I, ori Dinamo se va reorienta.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *