Jurnal de Săftica: Șanse pentru toți thumbnail

Jurnal de Săftica: Șanse pentru toți

Dinamo se pregătește în aceste zile la Brașov, în primul cantonament al verii.

Cine credea că Dinamo a fugit și a scăpat de căldură, se înșeală amarnic. Într-o căldură sufocantă, băieții se antrenează în fiecare după-amiază la Campo Verde, în Ghimbav, la câțiva km lângă Brașov. O bază foarte frumoasă, condiții excelente de pregătire, așa cum au și la cazare. În prima parte a zilei, când nu sunt programate meciuri amicale, băieții se antrenează la sala de forță a hotelului și în partea a doua pe teren, aproximativ 90 de minute, uneori poate și mai mult puțin.

Despre jucători am scris primele impresii în articolul de ieri, dar concluzia mea după câteva zile de antrenamente este că toată lumea are șanse în mod egal, toți au acum oportunitatea să îl impresioneze pe Zeljko Kopic, care este implicat în tot ce înseamnă pregătire, mai ales în zona tactică. Dacă la ședințele de pregătire fizică, Mădălin și Aleksa sunt în prim plan, când vine vorba de jocurile cu mingea, Kopic și secunzii sunt la putere.

La antrenamentele tactice, toți au aceleași șanse, toți sunt folosiți în mod egal, toți au șansa să îi demonstreze antrenorului că se poate baza pe ei în meciurile oficiale. De altfel, antrenorul lui Dinamo a declarat că se va decide asupra lotului final după Slovenia. Până atunci, toți au șansa să îi arate, de aceea toată lumea pare concentrată 100%, toți știu că locul în echipă nu este sigur, toți sunt preocupați și asta nu poate decât să ajute la creșterea nivelului.

Antrenament Brasov 20.06.2024

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *