O nouă țintă pentru Dinamo thumbnail

O nouă țintă pentru Dinamo

Afișări 2.190

Atanas Trică (19 ani), fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci, s-a despărțit recent de CSU Craiova, echipă la care a jucat din 2021. În ultimele două sezoane, a fost împrumutat la CSA Steaua și CS Tunari.

El are acum mai multe oferte din Superligă și Liga a 2-a, inclusiv una de la Dinamo, club care a început în forță campania de transferuri de vară în ultimele două săptămâni.

Până în prezent, „câinii” au adus în echipă mai mulți fotbaliști, majoritatea fiind tineri de perspectivă, atât din țară, cât și din străinătate. În acest context, Atanas s-ar potrivi perfect în profilul jucătorilor transferați de Dinamo în această vară.

El are mai multe oferte, printre care Dinamo și CSA Steaua, echipă pentru care a jucat în sezonul 2022-2023, dar și alte formații din România sunt interesate de serviciile sale, conform playsport.

În exclusivitate pentru GSP, Lorena Trica, mama talentatului fotbalist, a confirmat informația: „Este adevărat, este dorit de Dinamo. El a rămas liber de contract încă de sâmbătă, iar cei de acolo au aflat mai devreme de a fi oficial. Interesul lor nu este de azi sau ieri.

Există și alte oferte pentru el, inclusiv de la CSA Steaua. Îmi doresc să aleagă cu inima, mai ales că următorii doi ani vor fi decisivi pentru el. Va lua o decizie până la sfârșitul săptămânii, el este la București acum. Am încredere atât în el, cât și în Giovanni Becali, impresarul lui”

Citește și:

Rezervația naturală Pietrele Doamnei, un loc plin de legendă

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *