Primul transfer din această vară thumbnail

Primul transfer din această vară

Afișări 234

Potrivit informațiilor deținute de GSP, Darius Ghindovean, în vârstă de 22 de ani, va fi primul jucător transferat de Dinamo în această perioadă de mercato.

El vine de la Munster, o echipă din liga a treia germană, care a promovat în Zweite la sfârșitul sezonului trecut și joacă pe postul de mijlocaș central.

Darius a crescut în grupele de copii și juniori ale celor de la Duisburg și a fost transferat la Munster la începutul anului 2022.

Potrivit surselor GSP, Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a fost cel care a insistat pentru aducerea tânărului jucător în echipa lui Zeljko Kopic.

În sezonul recent încheiat, Ghindovean nu a jucat foarte mult pentru Munster, fiind mai mult rezervă. Din această postură, a evoluat în opt meciuri, însă nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

Născut la Mediaș, Darius s-a mutat în Germania în 2016, în căutarea unei oportunități în fotbalul de top. „A fost o decizie generală, cu privire la viitor. Mentalitatea este alta aici, mi se potrivește. În țara mea natală, totul era puțin mai dificil”, declara fotbalistul în trecut.

Acum, se pare că își va încerca norocul în campionatul intern, la Dinamo, echipă care nu a oficializat niciun transfer până în acest moment. Contractul său cu Prusia Munster expiră în această vară, așa că va semna ca jucător liber de contract cu formația alb-roșie.

Are selecții pentru toate reprezentativele de tineret ale României și impresionează prin fizic, fiind totodată foarte tehnic, asemănându-se cu Dennis Politic în acest aspect.

În urmă cu doi ani, cotidianul „Bild” i-a dedicat un material intitulat „Ghindovean este garantul punctelor Prusiei”, în care jurnaliștii germani îl elogiau.

Citește și:

Dinamo l-a aruncat, îl va avea ca rival în viitorul sezon!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *