Programul lui Dinamo! Urmează al doilea cantonament thumbnail

Programul lui Dinamo! Urmează al doilea cantonament

Cantonamentul de la Brașov a luat sfârșit, Dinamo a încheiat stagiul de pregătire de 7 zile din România cu un amical împotriva nou-promovatei, Unirea Slobozia.

A fost cel de-al doilea amical, după cel împotriva lui Olimpic Zărnești, din liga a treia. A fost un stagiu reușit, condiții excelente la Brașov, atât la cazare, cât și pe terenurile de antrenament, doar vremea puțin prea călduroasă a fost problematică, dar până la urmă și în campionat va fi la fel, se va juca fotbal încă de la jumătatea lunii iulie și nu este optim să te pregătești la 20 de grade, când la ora de disputare a partidelor vor fi 30-35.

Băieții vor avea liber până luni după-amiază, au primit liber din partea antrenorului de aseară, timp de refacere după o perioadă grea pentru jucători, apoi se pregătește plecarea în cel de-al doilea cantonament al verii, în Slovenia de această dată.

Dinamo va pleca de miercuri în al doilea stagiu de pregătire centralizat, în Slovenia, în localitatea Rogaska Slatina, aproape de granița cu Croația. Timp de 11 zile băieții se vor antrena în frumoasa localitate folosită de mai multe echipe drept centru de cantonament. Dinamo are pregătite și câteva partide de pregătire, după cum ne-a declarat Zeljko Kopic, urmând să încheie stagiul cu două meciuri amicale de câte 90 de minute, în care să folosească toți jucătorii și să se decidă asupra lotului final.

Dacă în primul cantonament de la Brașov, s-a pus accent mult și pe latura fizică, băieții aveau ședința de pregătire dimineață la sala de forță, de această dată vor avea un altfel de program, precum în Antalya, în care se va pune accent mai mult pe latura tactică și de legare a relațiilor de joc. De aceea este de dorit ca următorii jucători care vor veni la Dinamo, să se alăture cât mai repede lotului condus de Zeljko Kopic, să fie sub comanda antrenorului pe durata cantonamentului.

Radio Dinamo1948 va fi prezentă pe durata cantonamentului din Slovenia, vă vom anunța programul în zilele următoare, ne vom adapta în funcție de ședințele de pregătire ale echipei, dar și în funcție de partidele amicale programate.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *