Rezolvare in cazul Razvan Patriche thumbnail

Rezolvare in cazul Razvan Patriche

După o perioadă de incertitudine se pare Răzvan Patriche este foarte aproape de a semna un nou contract cu Dinamo.

A existat o doză de incertitudine în ceea ce privește viitorul lui Răzvan Patriche la Dinamo, jucătorului îi expira actualul contract pe data de 30.06.2024 și încă nu ajunsese la un acord cu cei din conducerea clubului.

Sursele Radio Dinamo 1948 ne informează intre timp s-au armonizat diferendele dintre căpitanul din sezonul trecut și conducerea clubului, astfel încât, cel mai probabil, jucătorul va face parte din lotul lui Dinamo în următorul sezon.

De altfel jucătorul a fost folosit de antrenorul Zeljko Kopic în cea de a doua repriză a meciului de pregătire contra celor de la Unirea Slobozia, partidă terminată la egalitate 1-1.

Dinamo va pleca de miercuri în al doilea stagiu de pregătire centralizat, în Slovenia, în localitatea Rogaska Slatina, aproape de granița cu Croația. Timp de 11 zile băieții se vor antrena în frumoasa localitate folosită de mai multe echipe drept centru de cantonament. Dinamo are pregătite și câteva partide de pregătire, după cum ne-a declarat Zeljko Kopic, urmând să încheie stagiul cu două meciuri amicale de câte 90 de minute, în care să folosească toți jucătorii și să se decidă asupra lotului final.

,,Când vorbesc despre club, vorbim de toți care ne ocupăm de zona sportivă. În fiecare zi ne sunt oferiți mulți jucători, încercăm să analizăm toate opțiunile, să discutăm calitățile, punctele slabe. Despre Boateng, decizia finală a fost că este un jucător de calitate, cu experiență. Cu un mental puternic, ceea ce îmi place să văd la jucători.

Simt avea un rol important în viitorul lui Dinamo și știu că toți fanii noștri sunt nerăbdători, momentan mai avem 4 săptămâni până la startul campionatului. Unii suporteri sunt temători cu experiența sezonului trecut, că jucătorii nu au venit la timp, dar încercăm să alegem jucătorii potriviți, să îi aducem repede. Nu este ușor, jucătorii așteaptă, fac și ei calcule, o problemă este că România e primul campionat care începe, trebuie să avem grijă, să obținem cele mai bune rezultate.’‘, a explicat Zeljko Kopic în interviul acordat pentru Radio Dinamo1948.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *