Să schimbăm vitezele! thumbnail

Să schimbăm vitezele!

Cu piciorul pe accelerație.

Dinamo va pleca miercuri în al doilea stagiu de pregătire, ultima perioadă de acumulare și de formare a echipei, înaintea startului de sezon.

Stagiul de la Brașov, extrem de important în aceasta parte a presezonului, este istorie. Urmează un alt stagiu de pregătire, mai lung, în care Zeljko Kopic trebuie îmbine piesele pe care la are la dispoziție, întărească lotul și formeze o echipă competitivă înaintea startului de sezon.

Daca la Brașov s-a pus foarte mult accentul pe antrenamentele fizice, sunt convins în Slovenia lucrurile vor sta diferit, abia acum va începe procesul de ansamblare a pieselor pe care Kopic le care la dispoziție, finalitatea acestui proces, cum va reuși Kopic formeze o echipă din jucătorii pe care îi are la dispoziție, care fi filozofie de joc a lui Dinamo, vom vedea la capătul acestui stagiu de pregătire.

” Vrem să facem acest mix între jucători care pot aduce calitate rapid, dar și să avem un număr de jucători de calitate, perspectivă, care prin muncă, să facă ceva care să facă Dinamo mai sigură pentru sezoanele următoare.” ( Jeljko Kopic)

În mod cert lotul trebuie întărit înaintea startului de sezon. Personal cred Dinamo are nevoie de un fundaș dreapta, acolo unde Costin nu are concurență, de un mijlocaș de creație , un mijlocaș defensiv, un atacant central și un jucător de bandă, dar evident concluziile lui Kopic sunt singurele cu adevărat importante.

Sunt curios cați jucători vor putea fi aduși înainte de plecarea în Slovenia sau în primele zile ale cantonamentului din Slovenia, pentru este clar, cu cât vor reuși cei din conducere aducă mai repede jucători pe posturile solicitate de antenor, cu atât de mult cresc șansele de a forma o echipă competitivă înaintea primului meci oficial.

Ca o părere personală, trebuies de asemenea lămurite situatiile jucătorilor pe care Dinamo nu se bazează 100% pentru următorul sezon. Un caz special este acela al lui Patriche, cel care încă nu a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului cu Dinamo.

Posibil ca în avionul pentru Slovenia nu fie o parte dintre jucătorii care au făcut pregătirea la Brașov, lucrurile trebuie înceapă se clarifice acum și conturăm deja un lot pe care ne putem baza cu adevărat în următorul sezon.

Trebuie apăsată accelerația, altfel riscăm intrăm sub presiunea timpului.

HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *