Unde va merge Dinamo în cantonament thumbnail

Unde va merge Dinamo în cantonament

Afișări 771

Gata vacanța. O parte dintre jucătorii lui Dinamo au făcut ieri vizita medicală, iar după amiază au făcut un scurt antrenament, urmând ca in zilele următoare să vină și jucătorii convocați la loturile naționale sau care au fost învoiți de către conducere.

Din păcate, singurele noutăți de la Dinamo sunt jucătorii reveniți după împrumut (Denis Oncescu, Andrei Florescu, Deniz Giafer și Valentin Borcea), juniorul Darius Gavrilă și Cristian Licsandru venit de la Cs Tunari.

Astăzi clubul a emis un comunicat oficial în care anunță locurile unde echipa își va desfășura cantonamentele în vederea pregătirii noului sezon al Superligii.

Mai întâi, echipa antrenată de Kopic va merge în Brașov, unde va disputa și 2 meciuri amicale. Mai apoi, clubul se va deplasa în Slovenia, într-o zonă de munte, pentru cel de-al doilea cantonament.

DINAMO LA BRAȘOV

Lotul dinamoviștilor, condus de antrenorul principal Željko Kopić, a început pregătirile pentru noul sezon de SuperLigă.

Tehnicianul croat a programat la Săftica, în fiecare zi, două sau chiar trei antrenamente, până la primul cantonament din această vară, de la Brașov (Hotel Aro Palace), 15-22 iunie, prevăzut cu două jocuri amicale.

Iată, mai jos, adversarii „câinilor”:

15 iunie 📍 Zărnești ⏰ 17:00
Olimpic Zărnești (Liga 3) 🆚 Dinamo

22 iunie 📍 Ghimbav ⏰ 11:00
Dinamo 🆚 Unirea Slobozia

Al doilea cantonament al verii se va desfășura în Slovenia, programul meciurilor amicale urmând să fie anunțat de paginile oficiale de comunicare ale clubului.

SuperLiga 2024-2025 va începe la jumătatea lunii iulie.

Citește și:

Primul transfer de la Dinamo?! Extremă stânga din Israel

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *