Continuă etapa oaspeților thumbnail

Continuă etapa oaspeților

După ce Slobozia a remizat la Sibiu și Oțelul s-a impus pe terenul FCSB-ului, Gloria Buzău a câștigat la Iași, 2-1.

Poli Iași a dominat prima repriză, deschizând scorul prin Roman, în minutul 29. În minutul 45+6, Roman a ratat penalty, moment care a schimbat cursul jocului. În minutul 45+12, Matos a egalat. Tot portughezul a marcat golul victoriei, în minutul 53.

Dinamo va juca contra Gloria Buzău, acasă, în etapa a 4-a, și contra Poli Iași, în deplasare, în etapa a 5-a.

Cătălin Munteanu a semnat cu o formație din Superliga

Cătălin Munteanu va fi antrenorul secund al lui Liviu Ciobotariu la FC Botoșani.  În cariera de jucător, „Cap de Zmeu” a bifat la Dinamo 194 de meciuri, 18 goluri și 24 de assisturi.

„Născut pe 26 ianuarie 1979, Cătălin Munteanu a făcut echipă în trecut cu Liviu Ciobotariu la FC Voluntari și la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, formație la care și-a trecut în palmares Supercupa României.

Ca jucător, Cătălin Munteanu a evoluat pentru Steaua București, Dinamo București, FC Brașov și Viitorul Constanța, iar în străinătate a îmbrăcat tricoul celor de la Atletico Madrid, Espanyol, Albacete și Murcia.

Ca jucător, Cătălin Munteanu are în palmares un titlul de campion și Cupa României cu Steaua București (sezonul 1996-1997) precum și tripla cu Dinamo București: campionat (sezon 2006- 2007), Cupa României (2011-2012) și Supecupa (sezon 2012-2013).

Cătălin Munteanu a evoluat pentru selecționata U21 a României în 11 partide, iar pentru prima reprezentativă în 17 jocuri, trecându-și în cont și un gol.  Bine ai venit la FC Botoșani și mult succes, Cătălin Munteanu”, se arată pe pagină de Facebook a Botosaniului.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *