Doi jucători pe lista lui Dinamo thumbnail

Doi jucători pe lista lui Dinamo

Dinamo nu are o campanie de transferuri spectaculoasă până acum, încă se așteaptă jucătorii cu experiență, care să aibă un impact rapid.

Recent, administratorul special al clubului Dinamo, Andrei Nicolescu, a vorbit despre faptul că sunt jucători care au fost aproape de Dinam, dar din motive personale, au refuzat să semneze:

,,Ni se întâmplă a doua oară când un jucător agreează să vină la noi, cu impresarul, apoi soția să îi spună să nu vină în București, că nu poate să se mute aici. Încercăm să-iconvingem că este un oraș sigur, o metropolă. Am avut, în decurs de două săptămâni, două situații similare. Sunt jucători din Europa de vest, asta a fost situația. Avem prezentări, o strategie bine pusă la punct, dar nu am reușit să convingem soțiile. Aceasta este realitatea” – Andrei Nicolescu

Postul cel mai descoperit este cel de fundaș dreapta și conform Prosport, a jurnalistului Cătălin Mureșanu, Dinamo țintește un jucător interesant din Ligue 2, de la Guingamp, este vorba despre Maxime Sivis (26 de ani). Sivis este liber de contract și a evoluat, în ultimele trei sezoane, la Guingamp, în liga secundă franceză. În ultimul sezon, a fost titular și a strâns 36 de partide, jocuri în care a înscris un gol și a furnizat două pase decisive.

81 de meciuri a strâns Sivis, în ultimele trei sezoane, în tricoul lui Guingamp, a înscris de 5 ori și a furnizat 8 pase decisive

Conform sursei citate, o altă țintă a lui Dinamo este Matias Lacava, un jucător ofensiv, din Venezuela, un jucător de 21 de ani, care în sezonul trecut a fost împrumutat în Portugalia, la Vizela, formație care a retrogradat din prima ligă. Acesta nu a marcat niciun gol în 20 de meciuri, dar a oferit 4 pase de gol. A fost și la Tondela cu un sezon în urmă. Lacava a trecut, în perioada junioratului, pe la formații cu nume din vestul Europei, cum ar fi Barcelona, Benfica sau Lazio.

În momentul de față, nu știm să se fi ajuns la o înțelegere cu acești jucători, dar rămâne de văzut dacă se va concretiza vreo mutare în următoarele zile.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *