Începem bătăliile! thumbnail

Începem bătăliile!

Dinamo va debuta astăzi în noul sezon, cum va arata parcursul din superliga, ce șanse avem atingem obiectivul propus,ne vom chinui ca în sezonul anterior, sunt întrebări la care, începând de astăzi, vom primi primele răspunsuri.

Dinamo pleacă la luptă insuficient echipată.

Nu avem un lot complet, prima etapă găsește Dinamo cu multe minusuri care, dacă nu vor fi acoperite , vor avea un impact negativ major în viitorul apropiat. Am tot vorbit despre lipsa unui fundaș dreapta, a unui fundaș central de picior stâng, a unui mijlocaș central, a unei benzi și a unui atacant, Kopic vorbește despre aceste minusuri, suporterii au obosit așteptândjucătorii de mâine„. Cât conta lipsa acestor jucători în următoarele etape vom vedea, dar cu siguranță lotul prezent este mult sub necesar pentru atingerea obiectivului.

Ce așteptări am de la primul meci!

În primul rând nu plecam la luptă cu gândul suntem deja învinși. Astăzi vom avea un start foarte greu, în deplasare, la o echipă care și-a anunțat pretențiile la titlu, dar am observat în meciurile disputate deja în această etapă toate echipele au dificultăți în a își tura motoarele. Sper credem în șansă noastră în acest meci, atâta cât este și ne luptăm pentru ea.

Sper ca Boateng, Oprut, Cirjan arate sunt jucători pe care ne putem baza în acest nou sezon, Politic se apropie de valoarea pe care credem o are, Gnahore ne arate este acel jucător care poate controla centrul terenului.

Sper  văd un Kopic pragmatic și inspirat. Am spus la finalul sezonului trecut merită rămână la Dinamo pentru și-a atins obiectivul și abia în acest sezon putem spune Zeljko Kopic antrenează cu adevărat Dinamo.

Pentru conducerea lui Dinamo am urmatorul mesaj.

Completați lotul, aduceți jucători de calitate pe posturile deficitare, începând de astăzi orice zi de întârziere ne poate costa puncte în clasament. Oricât de multe așteptăm de la actualii jucători sau de la Kopic, faptul încă nu avem lotul complet este responsabilitatea voastră directă.

Suporterii vor fi prezenți la meci, nu vor parași niciodată echipa, dar evident sunt nemulțumiți de minusurile cu care începem acest nou sezon. Oamenii nu cer jucători pentru ei, pentru propriile lor echipe, ci pentru parcursul lui Dinamo din acest sezon fie mult mai bun decât cel din sezonul trecut. Am înțeles nu luați cele mai bune decizii în presiune, dar acum presiunea nu vine din social media sau din declarațiile fostelor glorii la TV, presiunea mai mare și mult mai puternică vine din faptul de astăzi se joacă pe puncte.

Un vechi proverb romanesc spune ” Cum iți așterni, așa vei dormi”, criticile sau laudele le veți primi în funcție de evoluția din meciurile oficiale, nu va fi presiunea „culiselor” ci apăsarea clasamentului.

Sa fe un start bun!

HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *