Dinamo s-a despărțit azi de un jucător thumbnail

Dinamo s-a despărțit azi de un jucător

Afișări 20

Dinamo s-a mai despărțit azi de un jucător, nefolosit deloc de când acesta a semnat cu Dinamo. Este vorba despre portarul Răzvan Began, cel care va ajunge în liga a treia.

„Mulțumim, Răzvan BEGAN!

Cluburile Dinamo 1948 București și CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al portarului Răzvan Began.

Sosit în vara trecută la Dinamo, Răzvan va continua acest sezon competițional în liga a III-a.

Succes în carieră, Răzvan Began!”

Mai vin 2 jucători

(n.r. Vin întăriri în această perioadă?) Încercăm să finalizăm cât mai repede două transferuri. Un mijlocaș central, un fundaș central”, a declarat Nicolescu pentru iamsport.ro

Despre Cupa României

”(n.r. Care este obiectivul lui Dinamo în Cupa României) Dorim să ieșim din grupe. Pentru asta muncim zi de zi, acum o să vedem. Voluntari este o echipă care 100% își va dori să câștige meciul cu noi, e o echipă puternică.

Va fi un meci dificil, mai dificil decât altele pe care le puteam avea în această fază. Au fost și niște decizii legate de suporterii noștri…

(n.r. V-a deranjat măsura ilfovenilor în privința biletelor?) Noi am dat un comunicat, mai mult nu putem comenta”, a spus Andrei Nicolescu, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Citește și:

Actorul Chris Hemsworth a cântat alături de Ed Sheeran pe Arena Națională: a primit și un premiu

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *